13 % weniger Touristen in 5 Monaten in 2018 im Edi Rama Müll Tourismus

Betrugs System in Fortsetzung: Die Albanische Regierung will ab 1. Juli alle Gesetze durchsetzen, rund um Lebensmittel Gesetze, Sport Boote oder Umwelt Gesetze. Die Besetzung der Küste, die illegale Legalisierung der besetzten Grundstücks und Geldwäsche Lokale mit Drogen und Prostituierten. Man will es nicht dulden, was nun seit 20 Jahren eine Comedy Nummer der jeweiligen Regierungen ist.

Gesetze und Grundstücks Rechte gelten schon lange nicht mehr für die über 30.000 illegalen Mafia Bauten an der Küste. 2 Polnische Motorrad Touristen wurden bei Tepelene von einem 44 jährigem Mann beraubt. Das gab es früher nur in Nord Albanien und sagt Alles über die erfundene Gastfreundschaft, wenn gezielt Touristen getrogen und beraubt werden. Vor allem Kosovo Touristen meiden Albanien inzwischen, womit Alles gesagt ist.

Mit über 1 Milliarde € wurde durch die Westliche Mafia angeblich der Tourismus gefördert, welche nur das Land und jedes Gesetz zerstörte.

Aball in die Nationalparks, Flüsse und ins Meer, Albanien zerstört mit Kriminellen jeden Tourismus, die UMwelt

Chef InSpektor von RruogZhine verhaftet, im Super Skandal mit den gestohlenen Grundstücken an den Stränden von Spiell

Arrestohet ish kryeinspektori i Bashkisë Rrogozhinë, në kërkim për tjetërsimin e pronave në Spille

 

Postuar: 27/06/2018 – 07:58

Policia ka arrestuar ditën e djeshme një tjetër zyrtar të Bashkisë së Rrogozhinës të përfshirë në skemën e tjetërsimit të pronave në bregdetin e Spillesë. Në pranga ka rënë kryeinspektori i bashkisë, Artur Tosku, i cili akuzohet për shpërdorim detyre. Tosku ishte shpallur në kërkim nga policia që prej fillimit të këtij viti, kur u arrestuan disa zyrtarë dhe ish zyrtarë të bashkisë dhe hipotekave që kishin abuzuar me pronën publike në plazhin e Spilles. Në sajë të operacionit “Ranishtja 2”, në 20 shkurt të këtij viti, policia vuri në pranga disa zyrtarë, të cilët në bashkëpunim me njëri-tjetrin, duke abuzuar me detyrën duke falsifikuar dokumentet, duke bërë ndryshim e zërit kadastral për një sipërfaqe prej 110.000 m2 tokë në vijën bregdetare Spille Kavajë dhe në fshatrat përreth, duke e tjetërsuar nga “tokë pa frut” në „tokë arë” dhe më pas kanë bërë ndarjen në mënyrë të kundraligjshme të kësaj sipërfaqe toke, në interes të tyre dhe personave të tjerë. Në mesin e të akuzuarve në atë kohë ishte edhe kryetari i Bashkisë së Rrogozhinës, Beqir Nuredini, ndaj të cilit është caktuar masa e sigurisë “Detyrim paraqitjeje”, ku ju sekuestrua dhe pasaporta.

Hetimet

Sipas dosjes hetimore për abuzimet në Spille, deri tani janë hetuar 23 persona për tjetërsimin e pronave nëpërmjet krijimit të një mekanizmi të njëjtë, duke administruar AMTP të një periudhe mbi 15 vjet, në kundërshtim me ligjin, më pas duke proceduar me konfirmimet nga zyrat e Këshillit të Qarkut Tiranë, duke fshehur dhe zëvendësuar konfirmimet e qarkut me konfirmime që parashtrojnë rrethana të rreme, nëpërmjet falsifikimit të statusit të parcelave apo pasurive të veçanta, duke i bërë pjesë e dosjes të aplikuesve kanë arritur t’i regjistrojnë si pasuri personave të ndryshëm. Në vijim të hetimeve ka rezultuar se këto pasuri janë regjistruar e më pas janë tjetërsuar nga persona të tjerë, nëpërmjet shitblerjeve në një periudhë tepër të shpejtë, në kundërshtim të hapur me ligjin. Gjithashtu janë kryer hetime dhe në lidhje me ndërtimet e 27 lokaleve përgjatë vijës bregdetare, ku vetëm 4 persona rezultojnë të jenë banorë të zonës, ndërsa të gjithë personat e tjerë janë qytetar të rretheve të tjera. Ndërtimet e këtyre lokaleve rezultojnë vetëm mbi bazën e një aplikimi në Bashkinë Rrogozhinë, duke paraqitur vetëm një plan vendosje, kjo sipas preferencave të investitorëve, pa pasur asnjë plan zhvillimor të Bashkisë Rrogozhinë. Së bashku me procedimin penal N.92 viti 2017 është vendosur bashkimi edhe i procedimit penal Nr.201 viti 2017. Nga ky procedim penal ka rezultuar se: Nga ana e Komandës së Forcës Ajrore dhe nga ana e Komisariatit të Policisë Rrogozhinë është bërë kallëzim penal. Në pronën Poligoni i Qitjes Rreth-Greth me numër pasurie 368 është konstatuar prerje pyjesh dhe pastrim i barishteve nga një grup punëtorësh. Këta punëtor janë sjellë nga shtetasi Idlir Karkini, i cili ka certifikatë pronësie për këtë sipërfaqe toke në pyllin dhe rërën buzë detit. Në kallëzim pretendohet se kjo tokë është pronë shtetërore në pronësi të aviacionit shqiptar. Ministria e Mbrojtjes ka aplikuar 3 herë për regjistrimin e pronës së saj nga viti 2005-2007 dhe nuk i është regjistruar kjo pronë, ndërsa në vitin 2016 kjo pronë regjistrohet në favor të Idlir Karkinit. Nga Këshilli qarkut Tiranë jemi informuar se shkresa Nr.2147 dt.28.12.2015 e Këshillit të Qarkut Tiranë drejtuar ZVRPP Kavajë, që ka shërbyer për ndryshimin e zërit kadastral nuk është përgatitur nga Institucioni i tyre dhe nuk është dërguar në ZVRPP Kavajë. Ndërsa shkresa Nr.5836 dt.18.11.2015 e ZVRPP Kavajë nuk është dërguar fare në Këshillin Qarkut Tiranë as dorazi dhe as me postë./ Elvis Myrta

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Zhgënjejnë turistët, numri i pushuesve bie me 13% në 5 mujor

26/06/2018 1:49 PM 0 komente

Numri i shtetasve të huaj që vizituan Shqipërinë gjatë 5-mujorit 2018 pësoi një rritje vjetore me 7 për qind, por nga ana tjetër numri i të huajve që zgjodhen Shqipërinë për pushime ka pësuar një rënie të ndjeshme, me rreth 13 për qind në krahasim me pesëmujorin e parë 2017.

Sipas shifrave të INSTAT gjatë periudhës janar-maj 2018 numri i të huajve për pushime në Shqipëri ishte 50 mijë më pak se periudha respektive e një viti më parë.

Siç shihet prej të dhënave të detajuara nga hyrjet e shtetasve të huaj sipas qëllimit, vizitoret këtë vit janë më të shumtë në numër për vizita të shkurtra ditore. Kjo kategori u rrit me 89 për qind, por gjithsesi numri i tyre mbetet i ulët në raport me totalin. Vizitat ditore nga rreth 26 mijë që ishin në 5-mujorin e 2017 arritën në rreth 49 në janar-maj të këtij viti.

Duket se diferencën në rritjen e vizitoreve të huaj e kanë bërë “Vizitorë të tjerë” , të cilët nuk hyjnë në kategorinë e turistëve. Më janar-maj 2018 u numëruan 955 mijë të tillë me një rritje 14 për qind në raport me vitin e kaluar.

Rritje me 6 për qind shënuan edhe udhëtimet tranzit me rreth 61 për qind ku shumë të huaj përdoren territorin e Shqipërisë për të udhëtuar drejt vendeve të tjera.

Në muajin maj situata është përmirësuar disi, pasi pushuesit e huaj janë rritur me 12 për qind krahasuar me majin e vitit 2017, kryesisht prej prenotimeve që ishin bërë paraprakisht nga agjencitë e huaja qysh vitin e kaluar kryesisht në zonën e plazhit të Durrësit.

Banka e Shqipërisë raportoi pak ditë më parë se, shpenzimet e turistëve në Shqipëri ishin 331 milionë euro në tremujorin e parë të vitit, me një rritje prej gati 10% në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.  Por, në kahun tjetër, shpenzimet e shqiptarëve në udhëtimet jashtë vendit arritën në 254 milionë euro, me rritje prej 12.3% me bazë vjetore.

Për shkak të rritjes me ritme më të larta të shpenzimeve të shqiptarëve jashtë, bilanci neto, pra paratë që mbeten në vend nga aktiviteti turistik ishte 78 milionë euro, nga 76 milionë euro në tremujorin e parë 2017, pra me një përmirësim minimal prej vetëm 2 milionë eurosh.

Bilanci real i fitimeve në turizëm tregon për një situatë të vakët në sektor

Numri i shtetasve të huaj të hyrë në vendin tonë në pesëmujorin e parë e 2018 është 1.423.367 duke u rritur me 7,7 %, në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit 2017.

Në maj 2018, ndër vendet që kanë hyrjet më të larta të shtetasve në Shqipëri, Gjermania ka patur rritjen më të madhe me 61,5 %, ndërsa uljen më të madhe e kanë patur shtetasit nga Kosova me 8,7 %. Në pesëmujorin e parë 2018, ndër vendet që kanë hyrjet më të larta të shtetasve në Shqipëri, Polonia ka patur rritjen më të madhe 34,4 % .

 

INSTAT nxjerr shifrat: Numri i pushuesve të huaj bie me 13 %

Numri i shtetasve të huaj që vizituan Shqipërinë gjatë 5-mujorit 2018 pësoi një rritje vjetore me 7 për qind, por …

Banorët e fshatit Gur të njësisë administrative Remas thonë se janë në prag katastrofe mjedisore dhe për këtë fajësojnë hedhjen e mbeturinave nga bashkia Divjakë në një nga zonat e e mbrojtura, 500 metra prej lagunës së Karavastasë.

Prej më shumë se 4 vitesh bashkia Divjakë shkarkon këtu kamionët me mbetjet e grumbulluara në të gjithë zonën e Divjakës.

Ujërat që kalojnë nëpër plehra nga kodra zbresin në tokat e fermerëve e më pas përfundojnë në lagunë nëpërmjet kanaleve.

Hedhja e mbeturinave në këtë zonë është e paligjshme. Në vitin 2014 këshilli i komunës Remas vendosi që ta kthente këtë vend në pikë grumbullimi për mbetjet e bizneseve por nuk u miratua nga ana e ish nënprefektit të Lushnjes Ilir Dervishi, pasi komuna nuk e kishte në pronësinë e saj këtë vend.

Top Channel

Plastic thrown in rivers destroys nature around them and seas

06/18 18:44

 

Die gesamte Privatisierung ein reiner Betrug diverser Mafia Regierungen der Internationalen, um auch die Entwicklungsgelder zustehlen. Über 200 ausl. Offshore Ölfirmen hinterliessen Wüsten und hohe Millionen Kredit Schulden in Albanien. Aktuell die ABI Offshore Bank mit Rezzo Schlauch und Albaner Mafia Frau, der Ehefrau von Edi Rama im Vorstand na

siehe PPP Projekte der Kriminellen des BMZ, Klima Betrug, Berlinwasser, KfW – GTZ Projekte, Bundesdruckerei usw.

Vorneweg die Banken Mafia, Raiffeisenbank in Österreich, Deutsche Bank, Erste Bank wo immer Profi Kriminelle, ohne Banklehre und Ausbildung wie bei den Landesbanken den Vorstand übernahmen.

Vendburimet e naftës i jepen kompanisë që ka borxhe ndaj shtetit shqiptar

June 7, 2018 21:59

Vendburimet e naftës i jepen kompanisë që ka borxhe ndaj shtetit shqiptar

Nga Arkiva

Koncesioni i fituar nga TransOil Group për 3 vendburimet e naftës, Gorisht-Kocul, Cakran-Mollaj dhe Amonicë, ka një sërë shkeljesh proceduriale, financiare por edhe konflikt interesi, krahas faktit që ka lidhje të errëta me rusët.

E përfaqësuar në Shqipëri me kompaninë Visoka Oil Corporation, TransOil Group rezulton të jetë debitore ndaj Albpetrol me rreth 7 mijë ton naftë, e barazvlefshme me 2.5 milion dollarë si dhe detyrime të prapambetura në vlerën e 700 mijë dollarëve.

TransOil group e ka krijuar këtë borxh nëpërmjet vendburimit të naftës në Visokë, në afërsi të Ballshit, të cilën e shfrytëzon që prej shkurtit 2012.

Ky borxh ndaj Albpetrol, automatikisht duhet ta skualifikonte këtë kompani, e jo më ta shpallte fituese.

Albpetroli i hoqi vendburimin e naftës shoqërisë Phoenix, atë të Amonicës, sepse krijoi një borxh prej 1500 ton naftë, e barazvlefshme me 100 mijë dollarë, pra 32 herë më pak se kompania TransOil Group e cila vijon të ketë vendburimin e Visokës, por mbi të gjitha ka përfituar edhe 3 vendburime të reja.

Kjo krijon një precedent të rrezikshëm në pasigurinë e marrëveshjeve hidrokarbure mes shoqërive të huaja dhe shtetit shqiptar.

Pak kohë më parë, ish drejtori i AKBN-së, vuri në dijeni Ministrin Gjiknuri për problemet që kompania TransOil Group po i sillte buxhetit të shtetit, nëpërmjet shfrytëzimit të vendburimit në Visokë.

Ndërsa në shkurt të 2018-s, AKBN i tërhoqi vëmendjen TransOil Group që të respektojë marrëveshjen për vendburimin e Visokës, ose në të kundërtën do t’i revokohej licenca.

Një tjetër kriter i shkelur nga kompania Transoil Group është pagesa ndaj Albpetrol për të blerë Paketën e të Dhënave, një kriter ky i vendosur përpara se të zhvillohej gara koncesionare.

Por, sipas një transaksioni bankar të siguruar nga “Të Paekspozuarit”, Transoil Group e ka kryer këtë pagesë në datë 4 prill 2018, pra, 5 ditë pasi ishte shpallur fitues. Me gjasë, fatura është futur brenda në dosje nga zyrtarë të Albpetrol, pasi në datë 30 mars 2018, Transoil Group i kishe dorëzuar të gjitha dokumentet, përveç pagesës.

s.a/dita
UN Bericht über das Drogenland Albanien: UNODOC Bericht

Plötzlich schwätzt der Tourismus Minister, von erheblichen Plus in 2016, im Mai 2019 in der Verbrecher und Dreck Hochburg Golem, wo die Kosovo Mafia die Wälder abgeholzt hat und ihre US Partner

Ksmali Inseln 1996

 

Schlagwörter:

KOMMENTAR(E) (12)

 • navy
  Jun 27, 2018., 21:02 •

  Nicht nur die Sacra Corona Unita, Camorra, Nghradeta investiert in den Tourismus, kommt auch zu Besuch vo 2-3 Jahren um neue Möglichkeiten über den Mafia besetzten neuen Fischereihafen auslotete.   Cannabis Touristen, Auch Deutsche wurden mit Heroin schon erwischt. jetzt hat man einen Italienischen Touristen mit 383 kg Cannabis erwischt  

  Droga s’ka të sosur, kapet në Sarandë turisti italian me 400 kg në autokamper (FOTO)

  Kapet një tjetër sasi e madhe me kanabis në jug të vendit. Policia ka bllokuar në Qafën e Gjashtës në Sarandë një autokamper, i cili drejtohej nga një turist italian. Agjentët dyshonin se ai kishte fshehur drogë, prandaj e shoqëruan automjetin në pikën kufitare të Kakavijës për ta kaluar në skaner. Pas verifikimeve rezultoi se në tavanin e autokamperit ishte fshehur plot 383 kg kanabis, si dhe 96 kg në formë çokollate. Policia ka vënë në pranga shtetasin italian, Vito Baruceli, 36 vjeç. Lapsi.al sjell foto ekskluzive të drogës së zbuluar në makinën e turistit italian. Për momentin nuk ka ende një reagim zyrtar nga policia për ngjarjen, si dhe nuk dihet ku e kishte ngarkuar makinën me drogë 36-vjeçari. © LAPSI.al

 • navy
  Jul 10, 2018., 07:47 •

  Die angeblichen Instrumente für Tier Untersuchungen, wurden wie immer gestohlen. Die Gelder für Impf Stopfe unter Edmond Panariti, gestohlen und in dunkle Kanäle umgeleitet Rinder Seuche in MAT, wo angeblich schon einmal alle Rinder getötet wurden, die Einwohner angblich mit neuen importierten Rindern entschädigt wurden. Aber wer soll die Story glauben Sëmundja e rrezikshme/ Alarmohen banorët e Matit, shënohet një rast me Antraks tek gjedhët 18:15 - 9 Korrik, 2018 Shpërndaje në Facebook Tweet në Twitter Në zonën e Matit është rishfaqur sëmundja e rrezikshme e gjedhëve, Antraksi. Pak kohë më parë banorët e zonë u përballën me sëmundjen e Dermatozës Nodulare, e cila shkaktoi dëme të mëdha të fermerët e zonës. Pasi sëmundja u zhduk, fermerët u kompensuan nga qeveria me lopë të importuara. http://www.kohajone.com/2018/07/09/semundja-e-rrezikshme-alarmohen-banoret-e-matit-shenohet-nje-rast-me-antraks-tek-gjedhet/

 • navy
  Jul 17, 2018., 17:36 •

  Das Mafia Syndikate in Spille, der Albanischen Regierung, wo doch Alles beschlagnahmt wurde, weil mit gefälschten Grundstücks Dokumenten gebaut. Man macht nun Reklame damit auch auswärtige Touristen kommen Präfekten, Bürgermeister, Richter, Regierungsleute sind am Grundstücksraub erneut beteiligt

  Abuzimet me pronat në Spille, nën akuzë kryebashkiaku i Rrogozhinës

  Vijimi i hetimeve për tjetërsimin e pronave publike në bregdet, zbuloi tjetërsimin e të paktën 56 hektarëve në zonën e Spillesë, ndërsa të hënën u arrestuan 4 persona, 2 u shpallën në kërkim dhe kryebashkiakut të Rrogozhinës i është bllokuar pasaporta me vendim të gjykatës. https://www.reporter.al/abuzimet-me-pronat-spille-nen-akuze-kryebashkiaku-i-rrogozhines/

  • navy
   Jul 19, 2018., 16:14 •

   Mit neuer Identität, konnte ein gesuchter Drogen Baron, Mörder ein Reich aufbauen, oft mit gefälschten Dokumenten. Viele Fahrzeuge, weitere Immotiblien wurden beschlagnahmt

   Xhevair Troka, die Fiere „Cilotajve“ Mafia wurde verhaftet

     Fiere Mafia Natürlich eigene Wechselstuben und Weltweite Geldtransfer Institute wie Money Crams, auch Western Union bei anderen Verbrecher Clans und Hochhäuser KfW und EU finanziert in Vlore Alles Show, wie man in den grossen Skandalen mit gefälschten Dokumenten sie "Spille", Lezhe - Shengin, Velipoje sieht. Die meisten laufen frei herum, darunter Bürgemeister, Präfekte, Beamte ohne Ende und gesuchte Verbrecher. Vladimir Çilotaj festgenommen, wegen Drogen Netzwerken bis zu Frauen Entführungen in Fiere

   Pasuri nga krimi/ Prokuroria u sekuestron Çilotajve të Fierit biznese, apartamente, toka e automjete

   Biznese, apartamente, toka dhe automjete, janë pasuritë që Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda ka vendosur sekuestro, prona këto të Shpëtim Çilotajt, Vladimir Çilotajt, Agur Çilotajt dhe Jonida Çilotajt nga Fieri. Procedimi pasuror ka filluar mbi bazën e informacionit të Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Fier për shtetasit Shpëtim dhe Vladimir Çilotaj të përfshirë në aktivitete kriminale, për të cilat janë dënuar në Shqipëri, Belgjikë dhe Greqi për veprat penale “Vjedhje” parashikuar nga neni 134/2 K.Penal, “Trafikimit të mjeteve motorike”, parashikuar nga neni 141/a K.Penal, “Tregtimit të mallrave kontrabandë dhe për mallra akcize”, parashikuar nga neni 76 K.Penal si dhe për vepra të tjera penale. Çështja iu kalua në Prokurorinë për Krime të Rënda në kuadër të ligjit antimafia dhe Urdhërit të Prokurorit të Përgjithshëm nr.106, datë 18.05.2010 “Për bashkërendimin e raporteve mes Prokurorive të Rretheve Gjyqësore dhe Prokurorisë për Krime të Renda” (pika 3). Në bazë të nenit 3/1/c të ligjit nr.10192 dt.03.12.2009 “Për parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit, korrupsionit dhe krimeve të tjera nëpërmjet masave parandaluese kundrejt pasurisë”, mbi kërkesën e Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda, është vendosur sekuestro mbi pasuri të luajtshme/të palujatshme të shtetasve Shpëtim, Vladimir, Agur, Jonida Çilotaj, si më poshtë: Pasuritë e subjektit Agur Çilotaj: -Në Fier, Njesi (Studio Piktori), me sip.40 m2. -Apartament banimi 91.25 metër katror në Sarandë. -Apartament 89.29 metër katror. -Tokë truall 2721 metër katror, në Shkallnuar, Durrës dhe tre ndërtesaa sociale 509 metër katror, total 1500 metër katror ndërtim. Pasuritë e subjektit Vladimir Çilotaj: -Apartament 98 metër katror. -Truall 500 metër katror në Golem. Pasuritë (ndërtim i paligjshëm) e shtetasit Vladimir Çilotaj, për të cilat ka aplikuar në zyrën e ALUIZNI-it Fier. Pasuritë e shoqërise “Çilotaj Group ltd” shpk: -Godinë 290.6 m2, në emër të “Çilotaj Group Ltd”. -Godinë 290.6 m2. -Truall 6134 m2 truall dhe 2460.2 m2 ndërtesë. -Truall 3020 m2 në emër të “Çilotaj Group”. -Truall 2000 m2, Golem. -Apartament 98 m2. -Prona e llojit apartament 64.60 m2. -Prona e llojit apartament 98 metër katror Pasuritë e shoqërisë “Ladi 2008” sha: -Pasuria e llojit Arë 6000 m2 -Pasuria godinë banimi dhe shërbimi 9 kate në lagjen “Hajro Çakërri”, Vlorë. Pasuritë e subjektit Jonida Çilotaj: -Pasuria 82 metër katror, apartament. Sekuestrimin e sendeve të luajtshme: -Të gjithë asetet, kapitalet, të drejtat dhe çdo interes pasuror, përfshirë dhe llogaritë bankare aktive të subjektit tregtar “Çilotaj Group ltd”. -Të gjithë asetet, kapitalet, të drejtat dhe çdo interes pasuror, përfshirë dhe llogaritë bankare aktive të subjektit tregtar “Ladi 2008”. -Tre automjete në pronësi të Vladimir Çilotajt. -Automjet në pronësi të Jonida Çilotajt. -12 automjetete në pronësi të subjektit tregtar “Çilotaj” sh.p.k. -15 automjete në pronësi të subjektit “LADI 2008” sha. Sekuestrimi i disa llogarive bankare në disa banka të subjekteve të mësipërm. l.q./b.ha.

   Drogen Umschlagsplatz des „Çilotaj “ Clans in Fiere, identisch sehen die früheren VW und Audi Vertretungen in Monetengro aus, mit „Rokspeed“ des Super Mafia Clans: „Stanaj“

   Natürlich inklusive Schmugglerboote in Tradition, wie bei dem Edi Rama Partner Fatmir Kuci https://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.c-VPy9BjMVqyidy5NqWGOQHaFR&pid=15.1&P=0&w=233&h=167 illegales Boot des Fatmir Kuci, in Himari in 2016 Drogen Labore, 94 Appartments, 31 Fahrzeuge wurden beschlagnahmt, eigene Ferien Wohnungen, Drogen Lager, Alles wie im Raum Durres nach dem selben Muster. Finanziert von der der KfW, der Deutschen Botschafterin Susanne Schütz. https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.a3CenHlYN7QrHiGnwfTAnAHaEO&pid=15.1&P=0&w=299&h=171 Susanne Schütz in Fiere, mit der Albaner Mafia Esotherische Reise Truppe der GIZ in Himari, feiert ihre Partnerschaft mit der Albaner Mafia, mit eigener Folkore Truppe und Animateur Programm in Himari, Dhermi denn dort durfte die Super Mafia ihren Grundstücks Diebstahl und Geldwäsche Projekte mit Hilfe der GIZ feiern. Bestechungs und Betrugsmotor der GIZ und KfW, mit der Deutschen Botschafterin GIZ Truppe HImari GIZ Reise Truppe im Solde der Albaner Mafia auf Reisen und mit Regierungs Service  

 • navy
  Jul 28, 2018., 12:06 •

  Lebensmittel Skandale, die Umwelt Zerstörung der Wälder, und dreckigen Strände wird hart kritisiert. Dreck und Müll wie immer und Strom und Wasser probleme. Alles Beton Geldwaschanlagen und immer illegal gebaut und die Wälder abgeholzt. 1 toter junger Albaner durch Lebensmittel Vergiftung in Durres, 11 landeten im Krankenhaus in Tirana durch eine der Mafia Fast-Food Lokale im Ish Block in Tirana. Die kühlen keine Döner Spriesse über die Nacht seit 10 Jahren bekannt, wo es zuvor in 1997 nie Probleme gab. Heute sind nur noch Idioten und Verbrecher überall auch in der Regierung am Werke http://shqiptarja.com/lajm/helmohen-11-persona-ne-nje-fastfood-ne-ish-bllok-mjeku-pellumb-pipero-kishin-ngrene-sufllaqe-me-mish Ilegale Bauten, welche überall die Wälder zerstörten und das saubere Wasser und seit 20 Jahren, GTZ, GIZ, KfW finanziert diese Landräuberei Der ständige Musik Lärm durch illegale Bars, Discos wird nun über 15 Jahre schwer kritisiert. In Sarande den Ksmali Inseln hat die Steuerpolizei 11 Illegale Hotels, allein für 30 Tage geschlossen. Spurlos verschwunden die über 100 Millionen € seit über 10 Jahren für angebliche Kanalisationien, Abwässer Klär Anlagen der Weltbank, KfW, Deutscher Mafia Consults und den EU Banken. Das Wrack Durres, weniger Touristen in dieser Saison 28, Juli 2018 10. Durres, Kavaje, Enver Shala Mafia http://www.tpz.al/2018/07/28/durresi-i-rrenuar-me-pak-turiste-per-kete-sezon/ 12 kranke Arbeiterinnen wegen einem Kantine Problem in einer Bekleidungsfirma schon im Mai

 • navy
  Jul 28, 2018., 20:56 •

 • navy
  Aug 07, 2018., 16:14 •

  die Strände von Zverneci, sind Menschen ller inzwischen, gehören zu den Besten von Albanien unverändert, aber die Lebensmittel Skandale von Lokalen an der Küste sind unendlich. http://www.kohajone.com/2018/08/07/pushuesit-braktisin-zvernecin/

 • navy
  Aug 12, 2018., 19:57 •

  Drecxk und Umweltschäden, Wild West Bauten, Profi Kriminelle mit ihren Hoteld und Lokalen, was ja die GTZ und KfW shcon lange fördern https://sot.com.al/lifestyle/zbuloni-destinacionin-turistik-te-seksit

 • navy
  Aug 30, 2018., 12:52 •

  Edi Rama und der Mafia Minister Blendi Klosi lügen herum über den Tourismus über 1.500 neue illegale Lokale an der Küste, wo jung Mafiosi ohne Bildung und Schule Geschäfte machen wollten. Die Albaner sind das einzige Volk der Welt, was es Super findet in den sichtbar eigenen Abwässern zu schwimmen mit ihren Kindern und die KfW, EU, Weltbank Kanalisationen waren immer Betrugs Projekte, oft ohne Abschluß nur mit dem Zwecke Geld zustehlen. Raub und Diebstahl in den Hotels, welche fast nur Kriminellen gehören, sind Standard. Der Raub an Touristen Albanische Kultur und Tradition.Strom Ausfälle, weil jeder sich illegale Leitungen legt, aber ohne Minimal Kenntnisse. Moskitos, Fliegen, weil nicht einmal die Müll Entsorgung funktioniert, weil man an die dümmsten Parteigänger die Aufträge vergeben hat, schlimmer denn je. Jetzt will man gegen die Wild West Eisverkäufer etwas unternehmen, obwohl die Lebensmittel Vergiftung der Banden seit Jahren bekannt sind. Einige Appartment Besitzer und Tausende von Kriminellen sind noch seit Wochen an der Küste zusehen. aber die Touristen sind längst abgereist, bei dem Lärm der Wildwest Discos und illegalen Lokale. Und dann Tausende von Lebensmittel Vergiftungen auch durch Wild West Fleisch ungekannter herkunft und uralt Fisch. Insbesondere stellte der NFA , dass das Thema Miliz Dasice mit Aktivität „Café / Pool“ mit NiPt L81308019L aufwendigen, ambalazhonte und vermarkteten Produkte (10 kg Hackfleisch, 10kg Filets, 50 kg Teig qofteje und 50 kg rohes Fleisch) in schwere Hygienebedingungen und nicht mit dem Etikett verbunden. So wird dieses Thema für „Kaffee - Bar / Pool“ registriert und nicht auf „Herstellung / Fleischverarbeitung“. Darüber hinaus wird während der Inspektion wurde festgestellt, dass das Subjekt wie oben zitiert, besitzt es eine andere Umgebung (Lager) in der NLC registriert, spezifische Aktivität: Großhandel mit Lebensmitteln tierischen Ursprungs, wo sie die letzten Zeitanwendung Produkte waren (120 kg wenn shishqebap 48 kg) und 1342,8 kg Fleisch unter seinen Produkten mit vollständigem Mangel an Dokumentation. https://durreslajm.al/aktualitet/perpunohej-ne-kushte-skandaloze-brenda-nje-llotoje-aku-bllokon-16-tone-mish Aufgebracht, weisen die meisten dieser Unternehmen darauf hin, dass die Sommersaison kann ohne die geringste hesitance Totalausfall betrachtet werden, da Juli auch Instabilität aufgrund von Wetter, hat den erwarteten Zustrom von Touristen nicht gebracht. Der Mangel an öffentlichen Stränden, Meer Verschmutzung durch Abwasser in einigen Knoten entlang des Durres Strand, Nachtlärm, sehr starker Verkehr, unlauteren Wettbewerb, das Fehlen von Parks und Grünflächen für Kinder sind nur einige der Gründe degradiert größten Strand in Albanien. Urlauber aus dem Kosovo und Mazedonien haben ruhigere die garantura zu suchen andere Ziele begonnen. Nach den Angaben der Mieträume Eigentümer Urlauber, Hotelzimmer im Strandbereich zahlt jetzt 10 bis 20 Euro pro Nacht, von 25 bis 40, die im vergangenen Jahr waren. Zumindest einen Teil des Geschäfts zu offenbaren, dieses touristis https://durreslajm.al/aktualitet/sezoni-drejt-fundit-por-sa-i-suksesshem-ishte-ai-ne-durres-flasin-bizneset-video

Wird geladen
×