ARCHIVE

Werden Eigentümer entschädigt, wo illegal gebaut wurde? Minister, Regierungs Beschluß: KKRT, KRRTRSH

Das gilt auch für die „Zonat e Stimuluara„, Touristik Zonen!

Die Örtliche Mafia Legalisierungen, sind zwar illegal, aber zum Ersten Male, wird der Versuch unternommen, die echten Eigentümer, sogar mit Staatsgarantie zu entschädigen. Über 3 Millionen € werden dafür zur Verfügung gestellt.

Legalisierte Bauten, über ALLE 266 Millionen für die Entschädigung der Eigentümer Geschrieben von SOT.COM.AL am 30. Dezember 2023 Legalisierte Konstruktionen, über 266 Millionen ALLE für Der Ministerrat genehmigte die finanzielle Entschädigung der von den legalisierten Bauvorhaben betroffenen Immobilieneigentümer. Die Regierung genehmigte die finanzielle Entschädigung der Eigentümer von Immobilien und Privatgrundstücken für die steuerpflichtigen Flächen, die durch legalisierte Bauten in den örtlichen Direktionen der staatlichen Katasterbehörde belegt sind: Tirana Süd, Tirana Nord, Tirana Rural 1, Tirana Rural 2, Kamzë -Vorë, Elbasan, Berat, Gjirokastër, Lezhë, Durrës, stimulierte Gebiete, Kavaje und Vlorë. Der Gesamtwert der finanziellen Entschädigung beträgt 266,4 Millionen ALL für die Fläche von 39.279,54 m². Die Entscheidung sieht vor, dass die von den örtlichen Direktionen der staatlichen Katasterbehörde infolge der Eigentumsübertragung durch den Verkauf des Baugrundstücks eingenommenen Einnahmen sowohl für Staatsvermögen als auch für Vermögenswerte Dritter zugunsten informeller Einrichtungen legalisiert werden , werden zur Entschädigung der Eigentümer verwendet.

Aktualitet

Ndërtimet e legalizuara, mbi 266 milionë lekë për kompensimin e pronarëve

Ndërtimet e legalizuara, mbi 266 milionë lekë për

Këshilli i Ministrave miratoi kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme, që preken nga ndërtimet e legalizuara. Qeveria miratoi kompensimin financiar të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, për sipërfaqet takuese, të zëna nga ndërtimet e legalizuara në drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës: Tiranë Jug, Tiranë Veri, Tiranë Rurale 1, Tiranë Rurale 2, Kamzë-Vorë, Elbasan, Berat, Gjirokastër, Lezhë, Durrës, Zonat e Stimuluara, Kavajë dhe Vlorë. Vlera e përgjithshme e kompensimit financiar është 266. 4 milionë lekë, për sipërfaqen 39 279,54 m². Vendimi parashikon se të ardhurat që arkëtohen nga drejtoritë vendore të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, si rrjedhojë e kalimit të pronësisë nëpërmjet shitjes së parcelës ndërtimore, si për pasuritë shtetërore, edhe për pasuritë e të tretëve, në favor të objekteve informale që legalizohen, përdoren për kompensimin e pronarëve.

https://sot.com.al/aktualitet/ndertimet-e-legalizuara-mbi-266-milione-leke-per-kompensimin-e-pronar-i632858

 

Vom Verbrecher Pharma Kartell, des “ Ilir Beqaj“ Delta Pharm wurde Alles beschlagnahmt

Auch hier tief verwickelt die Deutschen Bestechungsbanden der Unfähigkeit. Nur in Deutschland ist die Pharma Mafia noch stärker, bis ganz nach Oben, zum RKI, PEI, Ministern, Ministerien, wie der Corona Betrug erneut zeigte

Man hätte das vor 15 Jahren machen müssen, diesen Ober Bestecher, auch für Edi Rama und es ist ein weites Netzwerk von Kriminellen

SPAK heton Ilir Beqajn për korrupsion e shpërdorim detyre, dyshohet për fshehje pasurie! Lidhjet me ‘Delta Pharma’ e fondet e SASPAC, i kontrollohet banesa Ilir Beqaj

SPAK heton Ilir Beqajn për korrupsion e shpërdorim detyre, dyshohet për fshehje pasurie! Lidhjet me ‘Delta Pharma’ e fondet e SASPAC, i kontrollohet banesa

SPAK ka nisur një hetim pasuror ndaj ish ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj, për lidhje me kompanitë farmaceutike ‘Delta Pharma’. Paralelisht ka nisur edhe një hetim për abuzime në SASPAC, drejtoria e fondeve të huaja që drejtonte Beqaj. Sekuestrohen telefona, kompjutera e dokumente. Ka dhe përgjime ambientale dhe telefonike. Në hetim dhe gruaja

 

SPAK heton Ilir Beqajn, gruaja e ish- ministrit shiti aksionet 15 mijë lekë! Si përfundoi kompania në dorë të Eduard Currajt pronar i 'Delta Pharma'

 

 

Tender für Freunde, sein Spezial Gebiet und Fälschung aller Dokumente

Ja dosja “e zezë” e drejtueses së AKSHI-t, nga dyshimet e sabotimit të hetimeve të SPAK për Ilir Beqajn, tenderat për miqtë dhe deri tek afera që po hetojnë prokurorët specialë që mund ta fundosë, zbardhen skemat abuzive të Linda Karçanajt

Ja dosja “e zezë” e drejtueses së AKSHI-t, nga dyshimet e

Linda Karçanaj, drejtoresha e Agjencisë Kombëtarë të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) vazhdon të mbrohet nga mjeshtri i dardhaxhinjve, Edi Rama. Ai po e mban nën sqetullat e tij, duke mos marrë asnjë masë edhe pse AKSHI është shndërruar si një gropë thithëse që vetëm shpërdoron taksat tona dhe shpërndan tendera të dyshimtë. Dosja “e zezë” e drejtueses së AKSHI-t sa vjen dhe zgjerohet. Në këtë artikull po renditim vetëm majën e ajsbergut të korrupsionit galopant që ka mbërthyer këtë institucion.

Dyshimet e sabotimit të hetimeve të SPAK

 

https://sot.com.al/aktualitet/ja-dosja-e-zeze-e-drejtueses-se-akshi-t-nga-dyshimet-e-sabotimit-te-h-i632856

Wird geladen
×