ARCHIVE

Vatican, und das EU Desaster mit der Wahlreform, die nun vo Edi Rama verhindert wird: Albania’s Edi Rama breaks with the EU

Albanien, spukt auf die EU, welche nur Dumm Kriminelle, nun fast 20 Jahre entsandten, das Land und jede Institution korrumpierten und zerstörten. In Deutschland, Europa, herrscht die identische Anarchie, mit Wild West Bestimmungen, für eine erfundene Pandemie, durch Anarchisten und Betrüger

Albania’s Edi Rama breaks with the EU

Nicholas Waller, New Europe – 1 day ago
Once upon a time, Albania’s Prime Minister Edi Rama use to cultivate the image of an artist-politician who impressed the grandees of world politics by… Read More »

 

Wahrscheinlich hatte der

Vrasja e biznesmenit në Himarë, dyshohet për një borxh 70 mijë eurodefault imagePolicia arreston elektricistin pak pas ngjarjes së rëndë. Viktima kushëri me kryetarin e bashkisë, Gjergji Goro

Der Vatican, kritisierte nicht, die Angriffs Kriege des Walter Steinmeier, Angela Merkel, oder vom Irak, Afghanistan, Kosovo bis Mali und immer mit Mördern, Terroristen.

Selbst wäre es dann zuspät, er kritisiert, die Zerstörung der Kulturen, und der Wirtschaft überall, was auch viel zu spät ist, denn nur korrupte Idioten, lagern produktive Arbeitsplätze ins Ausland aus, wo mit Bestechung privatisiert wird, was Deutsche Politik, überall Politik ist, mit finanzierten Lobby Vereinen. Das Original ist sehr lesenswert! Die Glaubwürdigkeit der Kirche ging so verloren, weil das Überall geschah, wie man an dem Volldeppen: Kardinal Marx in Deutschland sieht. Kriminelle gut geschmiert, von der EU, USAID, NATO über Lobby Vereine, übernahmen, überall die Länder, wo Milliarden spurlos verschwanden.

Ein Mann sieht rot: Papst Franziskus kritisiert Kapitalismus scharf
7.10.2020 08:51 Uhr

Die Titelseite der vatikanischen Zeitung L’Osservatore Romano zeigt Papst Franziskus mit seiner neuesten Enzyklika mit dem Titel „Fratelli Tutti“ (Alle Brüder) im Vatikan am 4. Oktober 2020.

Papst Franziskus hat eine neue Sozial-Enzyklika verfasst. Das Oberhaupt der katholischen Kirche kritisiert darin die aktuelle Politik scharf – unter anderem nimmt er auch den „Marktkapitalismus“ ins Visier. Dessen „magische Theorien“ hätten versagt, so Franziskus.

Papst Franziskus hat in einer neuen Enzyklika seine Vision von einer besseren Politik und einer solidarischen Gesellschaft nach der Corona-Pandemie vorgelegt. Das Grundsatzdokument, das der Vatikan am Sonntag veröffentlichte, trägt den Namen „Fratelli tutti – Über die Geschwisterlichkeit und die soziale Freundschaft“. Der Papst wendet sich darin gegen „wütende und aggressive Nationalismen“.
31. Mai 2020: Papst Franziskus bei der Pfingstmesse im Vatikan
Mehr lesen:Papst warnt vor größerer Gefahr als Corona: Geschwätz

Doch nicht nur. Das Kirchenoberhaupt kritisiert auch die aktuell dominierende Wirtschaftsform – die Corona-Krise habe bewiesen, dass die „magischen Theorien“ des Marktkapitalismus versagt hätten und dass die Welt eine neue Art von Politik brauche, die Dialog und Solidarität fördert und Krieg um jeden Preis ablehne, schreibt Franziskus.

https://deutsch.rt.com/international…-kapitalismus/

In Deutsch das Original: Fratelli Tutti“

http://www.vatican.va/content/france…lli-tutti.html

Ein vernünftiger Mensch, Wissenschaftler, der aber gemoppt wurde, vom Sozial Media Wissenschaftler Christian Drosten, kommt nun verstärkt zu Worte

Streeck contra Merkel: Wir dürfen Corona „nicht mehr überdramatisieren“
7.10.2020 06:45 Uhr

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/0JcVglSdQ-c“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>

 

Alaudin Malaj, und die Skandal Richterin: Arjana Fullani, wird für 15 Jahre, aus jeder Justiz Position ausgeschlossen

Ish-gjyqtarja Arjana Fullani kërkon rikthimin ‘nga dritarja’ në sistemin e drejtësisë

Ankimi i ish-anëtares së Gjykatës së Lartë, Arjana Fullani kundër vendimit që e përjashton atë për 15 vjet nga sistemi i drejtësisë do të shqyrtohet në seancë publike nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit.

 

Autor:Vladimir Karaj BIRN Tiranë

Printo

 

Shpallje vendimi në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit.

Kolegji i Posaçëm i Apelimit njoftoi të premten rrëzimin me shumicë votash të një kërkese të ish-gjyqtares së Gjykatës së Lartë, Arjana Fullani për pezullim të gjykimit të ankimit të saj ndaj vendimit të KPK-së – i cili vendosi përjashtimin e saj nga sistemi i drejtësisë për 15 vjet.

Trupa e kryesuar nga Albana Shtylla, me relatore Natasha Mulaj dhe anëtarë Ina Rama, Rezarta Schuetz dhe Sokol Çomo vendosi po ashtu që ankimi i Fullanit të shqyrtohej në seancë gjyqësore publike. Seanca e parë pritet të mbahet në 4 nëntor 2020.

Njoftimi i shkurtër i KPA-së nuk bën me dije arsyet se pse Fullani ka kërkuar pezullimin e çështjes pas ankesës që i bëri vendimit të shkallës së parë të vetingut.

Në tetor 2017, Fullani dhe 4 anëtarë të tjerë të Gjykatës së Lartë njoftuan largimin nga detyra pas përfundimit të mandatit të tyre një vit më herët. Siç del nga vendimet e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, anëtarët e dorëhequr të Gjykatës së Lartë, Arjana Fullani, Guxim Zenelaj, Andi Çeliku, Aleksandër Muskaj dhe Evelina Qirjako refuzuan t’i nënshtrohen procesit të rivlerësimit me pretendimin se nuk e kishin më statusin e magjistratit.

Këshilli i Lartë Gjyqësor u ofroi atyre pozicione në Gjykata të Apelit, por më pas njoftoi KPK-në se pesë gjyqtarët e dorëhequr i kishin refuzuar pozicionet. Fullani citohet nga KPK të jetë shprehur se “nuk dëshiron të emërohet si gjyqtare në nivel Apeli, as tani dhe as në të ardhmen”.

Komisioni mori vendim duke e cilësuar këtë si dorëheqje dhe duke i përjashtuar të pestë nga sistemi i drejtësisë për 15 vite. Por ndërsa vendimet për Zenelajn dhe Çelikun morën formë të prerë, Fullani, Muskaj dhe Qirjako e apeluan vendimin e KPK. Ata pretendojnë se nuk kishin dhënë dorëheqjen dhe nuk duhej të përjashtoheshin nga sistemi për 15 vjet, siç parashikohet nga Kushtetuta. Nga ana tjetër, ata këmbëngulin se nuk duhet t’i nënshtrohen procesit të rivlerësimit, pasi nuk ishin më gjyqtarë dhe kishin humbur statusin e magjistratit.

Nëse do të pranohet ky arsyetim, Fullani dhe dy gjyqtarët e tjerë do të kishin mundësinë të ktheheshin në sistem në të ardhmen si të jashtëm, pa iu nënshtruar rivlerësimit kalimtar.

Por në të tre rastet, KPK ka arsyetuar se refuzimi i tyre për të pranuar një vend në Gjykatat e Apelit “as tani dhe as në të ardhmen” duhej të lexohej si një dorëheqje.

Komisioni arsyeton se ndryshe nga pretendimet e Fullanit se “statusi i saj si gjyqtare ka mbaruar për shkak të ligjit” me mbarimin e mandatit në Gjykatën e Lartë, ajo mbetej subjekt i ligjit 84/2016 për shkak se gëzonte të drejtën për t’u emëruar në Gjykatën e Apelit.

Të njëjtin arsyetim ka mbajtur edhe Këshilli i Lartë Gjyqësor, që ka vendosur se mbarimi i statusit të magjistratit për ish-gjyqtaren e Gjykatës së Lartë, Arjana Fullani bëhej “për shkak të heqjes dorë nga e drejta e caktimit në një pozicion në nivel Apeli”.

Fullani këmbënguli që procedura për të duhej të ndërpritej dhe KPK nuk duhej të dilte me vendim. Por Komisioni thotë se refuzimi prej saj për të zënë një vend në Apel ishte shfaqje vullneti për dorëheqje. Sipas KPK-së, Fullani dhe ngjashëm edhe ish-kolegët e saj, Qirko dhe Muskaj kanë “konsumuar në mënyrë indirekte aktin e dorëheqjes” dhe e ka cilësuar këtë vullnet të pavesuar. https://www.reporter.al/ish-gjyqtarja-arjana-fullani-kerkon-rikthimin-nga-dritarja-ne-sistemin-e-drejtesise/

3 Staatsverwaltungsangestellte festgenommen, dies wurde nach Razzien in Velipoja aufgedeckt

EMRAT/ Arrestohen 3 punonjës të administratës shtetërore, ja çfarë u zbulua pas kontrolleve në Velipojë

Refik Zagani, Vesel Tusha, Palë Keçi janë 3 punonjësit e administratës së Zonave të Mbrojtura që u arrestuan sot në Shkodër pasi akuzohen për „Shpërdorim detyre“….

Rainer Deville, John Simbert der US OPDAT Justiz Mission

Dokumenti tronditës/ Alaudin Malaj: “Më kërcënon banda kriminale e Fatmir Xhafaj”. KLGJ hesht

Alaudin Malaj’s assets year after year; the paradoxes and the gifts

 

Alaudin Malaj and Gjin Gjoni are not accidentally seen by the public as the two biggest “beasts” of corruption of the justice which is being destroyed by the Americans. Both have used their wives to justify their assets in relation to their legitimate incomes, and they have managed to escape justice which they are still part of. Only in Albania justice produces rich people. 

50% Owner of a 106 m2apartment, worth ALL 7 800 000. (2003)

Mercedes Benz 16 thousand euros. (2004)

Rent from apartment USD 8 100. (2005)

Apartment in Durrës, worth 21 thousand euros (2008)

Sold apartment in Durrës, 31 thousand euros (2009)

His wife, incomes from dividends worth ALL 3 600 000 as a 40% shareholder at Algan ltd (2009)

Wife, incomes from dividends ALL 2 667 712(2010)

Apartment bought for 100 000 euros (2010)

Apartment bought for 35 000 euros (2010)

His wife, loan in the name of Algan, worth 250 thousand euros (2010)

His wife, dividends worth ALL 2 943 145 as a shareholder (2011)

Mercedes Benz bought for 53 thousand euros (2011)

His wife, incomes from dividends worth ALL 2 940 000 (2012)

His wife, selling a car for 60 000 euros (2012)

Selling a BMW for 19 000 euros, earning 9000 euros (2012)

122 m2 apartment in Tirana, a gift to his wife from her father-in-law (2012)

96.6 m2 apartment in Tirana, a gift to his wife from her father-in-law (2012)

His wife, incomes as a notary, ALL 19 254 460(2013)

His wife, incomes from the rent, 7 020 euros (2013)

His wife, incomes from the rent, 219 600 euros (2013)

His wife, incomes from the rent, 7 560 euros (2013)

Other assets of Alaundin Malaj and his wife

 

His wife, incomes as a notary ALL 8 317 683.Incomes from the rent 5 400 euros, 7 560 euros and ALL 194 400.

His wife, incomes from selling 122 m2 apartmentin Tirana, 120 000 euros.

His wife, incomes from the selling the villa in Kavaja 150 000 euros.

His wife, account balance 9 786 euros, ALL 141 439, ALL 73 405, 60 330 euros, ALL 73 405 andALL 109 318

His wife, loan contract, financial outstanding liability worth 250 000 euros.

His wife, Mrs. Edlira Malaj, incomes from private activity “Notarial Service” ALL10 492 320

His wife, incomes from ‘Rigers” company ltd, net profit worth ALL 2 596 973

Income amounting to 60,000 euros from a citizen as a difference for buying a flat.

Cash balance, ALL 1 200 000 less due to travelling abroad.

Bank account balance, an additional 4 729 euros

His wife, deposit balance, 60 366 euros.

The apartment used as a notarial office is an asset reflected in the balance sheet of the “Notary” company.

His wife, loan to the Kosovo business company in the amount of 150 000 euros.

His wife, the capital of the company in Kosovo started with 1 000 euros in 2014.

His wife, account balance, 340 700 euros less.

A loan is settled to a citizen in the amount of 7 000 euros.

Alaudin Malaj salary income, ALL 1 429 659.

Net income from participation in ZABGJ, ALL 10 696.

Incomes from the rent of an apartment in Tirana, 10 200 euro.

His wife, Mrs. Edlira Malaj, incomes from private activity as a notary, ALL 14 955 430 or about USD 140 thousand.

Edlira Malaj, rental incomes of a. 96 m2 apartment in Tirana, 3 000 euros.

His wife, Mrs. Edlira Malaj, rental income from the rent of the 59.7 m2 store in Vlora, 24 000 euros

Account balance at a second level bank, an additional 1 488.1 euros, 6 799.69 euros balance.

Loan received on 29.06.2011 in the amount of 100 000 euros, the outstanding liability – 68 500.96 euros.

Credit card at a second level bank, 5,000 euros.

His wife, Mrs. Edlira Malaj, account balance at a second level bank, an additional 15 905.16 euros, balance – 43 442 euro.

His wife, account balance – ALL 1 098 614.

His wife, Mrs. Edlira Malaj, a contract for buying a 59.7 m2 store worth ALL 7 200 000.

His wife, personal account balance, an additional ALL 780,000.

Nga Boldnews.al

Gjyqtari i Apelit të Tiranës, Alaudin Malaj, ndihet i kërcënuar personalish dhe familjarisht nga ajo që ai e konsideron si “banda kriminale e Fatmir Xhafaj”, ish-ministrit të Brendshëm.

Në një shkresë zyrtare drejtuar Këshillit të Lartë Gjyqësor në Tetor 2019 ku kërkonte mbrojtje fizike, ish-kryetari i Gjykatës së Apelit të kryeqytetit prezanton detaje tronditëse se si, zyrtarë të lartë policorë, nën drejtimin e Xhafajt, i cili në atë kohë ishte Ministër i Brendshëm, i kanë ushtruar atij dhe familjarëve të tij të afërt presion kriminal.

Rreth 2 muaj pas kësaj kërkese, Këshilli i Lartë Gjyqësor ende nuk ka vendosur mbi kërkesën e Alaudim Malaj, ndërkohë që gjyqtari Malaj vijon të jetë i kërcënuar edhe për shkak të mos-reagimit të institucioneve ligjzbatuese ndaj personave të kallëzuar prej tij.

Boldnews.al” ka siguruar, në mënyrë ekskluzive, shkresën që gjyqtari Alaudin Malaj i dërgon Këshillit të Lartë Gjyqësor, si edhe disa institucioneve të larta shtetërore e ambasadave kryesore në Tiranë, në të cilën kërkon marrjen e masave të menjëhershme për mbrojtjen e integritetit fizik të tij, familjarëve të tij dhe pasurisë së tyre.

Në dokument, gjyqtari Malaj jep detaje mbi ngjarjet kërcënuese dhe emrat e personave, duke përfshirë Fatmir Xhafajn, drejtorin e Policisë së Shtetit Ardi Veliu, disa zyrtarë të tjerë policorë dhe personazhe, të identifikuar prej tij si me rekorde kriminale.

Përplasja ndërmjet Alaudin Malaj dhe Fatmir Xhafaj ka ndodhur për shkak të vëllait trafikant të ish-ministrit të Brendshëm, Agron (Geron) Xhafaj. Gjyqtari Malaj, në një intervistë për “5 pyetje nga Babaramo”, në 25 Nëntor 2019, deklaroi se arrestimet e paligjshme të familjarëve të tij janë bërë nga Fatmir Xhafaj, pasi “…unë i nxora vendimin se vëllai i tij ishte dënuar në Itali. Dhe jam i bindur se kam bërë gjënë e duhur. Nuk mund të pranoja të drejtohesha nga një ministër i Brendshëm që vëllanë e ka të dënuar. Le të rrijë ministër Turizmi dhe jo i Brendshëm …”.

“Xhafaj, pjesë e grupit të strukturuar kriminal”
Alaudin Malaj informon Këshillin e Lartë Gjyqësor se, në datë 22 Tetor 2019, ai ka dorëzuar një kallëzim penal për “krijim të grupit të strukturuar kriminal” kundër Fatmir Xhafaj, ish-ministër i Brendshëm, kryepolicit Ardi Veliu, si edhe punonjësve të policisë Gentjan Shehu e Alket Sulejmani.

Sipas Malajt, vëllai i tij, Agroni, në maj 2019 kishte dorëzuar një kallëzim penal në Prokurorinë për Krime të Rënda. Për këtë kërkesë, prokuroria e drejtuar nga Donika Prela, nuk ka kryer asnjë veprim, çështja ishte pushuar dhe ajo që ishte më e rënda, dokumentat ishin zhdukur.

https://boldnews.al/2019/12/19/dokumenti-trondites-alaudin-malaj-me-kercenon-banda-kriminale-e-fatmir-xhafaj-klgj-hesht/

Himari: der Sohn des Bürgermeisters: Niko Goro, ein Baubetrüger und Gangster, wurde hingerichtet.

Folgen einer hoch kriminellen Deutschen und EU Politik, welche die Landeszerstörung finanzierten und Projekte, immer unter Kontrolle von Kriminellen als Kultur Status bezahlten und seit Ende 1998, auch die Weltbank, Ohne jede Kontrolle, nur mit eigen betriebenen gefakten Ok Reporting, wie toll Alles ist, und welche entscheidenden Fortschritte gemacht wurden. Knut Fleckenstein, Hamburg, war wie andere SPD Gestalten auch aus Hamburg, eine Art korrupter Vorzeige Club, für Verbrecher in Albanien, im Modell und System des Frank Walter Steinmeier, wobei Angela Merkel auch noch die Kopfabschneider Terroristen in Syrien finanzierte mit Milliarden.

Wahrscheinlich, konnte Niko Goro, nicht den illegal gebauten Bau registrieren lassen, somit auch keine Appartment verkaufen.

bei der Fiere Mafia: Susanne Schütz mit den Tirana Gangstern

Der Sohn, des Onkels des Bürgermeister von Himari wurde hingerichtet, weil er Minister Protektion hatte, der Edi Rama Mafia, hier mit Gjinuri, Land dort erwarb, um Wohnungen zubauen, aber der Land Verleiher erhielt Nichts.

Niko Goro, Gjinuri

Ekzekutohet biznesmeni i ndërtimit në Himarë, djali i xhaxhait të kryebashkiakut Jorgo Goro! Kapet autori nga Tirana: I kam dhënë tokën, s‘ më dha lekët! Ky është kompleksi që u bë ‚mollë sherri‘

1602931848_banesa.jpg

Ekzekutohet biznesmeni i ndërtimit,  Niko Goro, 51 vjeç, djali i xhaxhait të kryebashkiakut, Jorgo Goro në shëtitoren e qytetit. Mes Niko Goros dhe autorit Kliti Leka kishte një marëveshje për ndërtimin e një pallati. Leka vuri në dispozicion tokën për të marrë apartamente. Gjatë momentit të vrasjes u filmua nga kamerat, ka vepruar i vetëm. 

Monday, October 5, 2020

Die Paten des „Pablo  Escobar des Balkans“: Klement Balili, der mit Schnellbooten eigene neue Drogen Routen in ganz Griechenland, zu Inseln organisierte mit anderen Verbrecher Clans inklusive Mykonos. HIer in Albanischen Medien in 2017
einige Ausschnitte jüngst von Foreign Policy: „Mr. Rama’s recruitment of inexperienced apprentices and corrupt loyalists„„Mr. Edi Rama’s government is incompetent and a prey to a significant influence of Islamic State; it must be emphasized that Albanian National Intelligence Service has been infiltrated by Islamic State agents and its well trained officers“–—–„Mr. Rama’s Government members who constantly pressure foreign investors for huge bribes and expensive vacations abroad.„—-„ came to power thanks to his deep connections with criminal factions„-– drug barons, money laundering

Arben Ahmeti – Susanne Schütz – Sokol Dervishi
Verbrecher Club des Betruges in Albanien-
Vlore Betrugs Geschäfte, wobei auch diese Mafia Minister schon gefeuert wurden

GTZ in Himari, man lässt sich feieren, mit Rund um Service, weil man eine Promenade finanziert hat. Andere Projekte, sind immer nur ein Desaster

GIZ
Wie Betrug in Albanien organisiert wird, wurde schon in 1994 verfilmt: Lamerica (1994)

https://balkanblog2.rssing.com/chan-10202061/all_p40.html

 

Albania removes clause for arbitrary confiscation of its Greek residents

Stavros MarkosumSManalysis – vor 20 Stunden
SManalysis Greek City Times Diplomatic sources on Saturday noted that the Albanian government has removed a clause from the online version of its Government Gazette which allowed for the arbitrary confiscation and impounding of land and properties of Greek expatriate residents in the region at Himara. According to the same sources “the Greek Prime Minister’s position on the issue was very clear in his comments yesterday, leaving no room for any misinterpretation by the Albanian leadership concerning the prerequisite of absolute respect for the rights and property of Greek expatriat… mehr »

The Albanian factor and its influence in the Balkans

SManalysis

Did you find out? You political clowns in Greece, that Greece has no problem with its Territorial claims in Albania? Northern Epirus, is it found or did you leave the legacy of those who fought 100 years ago ?, be careful, it is the Albania-Greece Conflict, not closed, apolitically …
 In 1942, the “Second League of Prizren” and “Hanjar Division” were formed, both of which became allies to German Nazis during WWII. After the war, from 1945 to 1974, Albanians from Albania started emigrating en masse to Kosovo and slowly pushing away and expelling Kosovo Serbs from that territory.
 Later on, an autonomy was given to Kosovo Albanians granted by the 1974 Yugoslav Constitution, which apparently wasn’t good enough to them as they continued rebelling. Albanians organized protests in 1981 demanding Republic instead of autonomy.
After a short truce, the Albanian irredentists in Kosovo began to cause chaos there again in 1987, the year when the disintegration of the SFRY formally began.
After the wars in Bosnia and Croatia ended in 1997, the United States re-launched the “Albanian factor” in Kosovo by supporting the so-called “Kosovo Liberation Army”.
 “KLA” had training camps in the north of Albania near the Serbian border, from where they occasionally jumped over to the Serbian territory and carried out terrorist activities. During 1998, this terrorist organization started an open conflict with the security forces of Serbia and the then FRY.
 The United States, embodied in the then high-ranking official Richard Holbrooke, supported “KLA’s” armed rebellion against the Serbian government. Holbrooke’s predecessor Robert Gelbard, however, previously labelled the KLA “without any questions, a terrorist group”.
Serbian security forces overpowered Albanian militant groups, but the USA and NATO started an air aggression on the FRY, which resulted in the presence of American and NATO forces in Kosovo and the loss of Serbia’s sovereignty over this province. Immediately after the end of the aggression, terrorist actions began in the Serbian southern municipalities of Presevo, Bujanovac and Medvedja, which do not administratively belong to Kosovo, with the intention of annexing these municipalities with an Albanian majority to Kosovo and later to Albania.
Meanwhile, Kosovo Albanians declared Kosovo’s independence in 2008 and were immediately recognized by the United States and most Western countries. After declaring independence, the border with Albania was abolished and the process of informal unification has begun. Although the conflicts in the so-called “Presevo Valley” were stopped in 2001, the Albanian factor does not rest there – there is a noticeable mass purchase of real estate by Albanians in the territory of southeastern Serbia which is considered by them to be a part of the “natural Albania”.
There were no armed conflicts in Montenegro, but the former government of this country was completely influenced by the Albanian factor.
Every single Montenegrin government was formed with Albanian participation. Montenegro’s independence in a referendum on May 21, 2006, was voted mostly thanks to Albanian votes. Immediately after the referendum, a small town Tuzi predominantly inhabited by Albanians was given the status of a municipality.
 The state of Montenegro essentially has no authority over the municipalities of Tuzi and Ulcinj, where the Prime Minister of Albania Edi Rama regularly comes without notifying the Montenegrin authorities, nor are the Montenegrin police allowed to intervene in those territories.
And now that Milo Djukanovic’s regime has finally fallen, the formation of a new government is already in question precisely because of the Albanian influence – Albanians who have only 4 mandates, without which the majority in parliament cannot be formed, are asking for the most important ministries.
Immediately after Kosovo, North Macedonia fell victim to the Greater Albania project. After the armistice in 2001, the Albanian factor began to take over all the levers of power in this country.
Under their influence, Macedonia recognized Kosovo in 2008, and in 2017, the Macedonian opposition consisting of a few political parties united with Macedonian Albanian parties, overthrew the regular government after a series of protests, which resulted in President Nikola Gruevski leaving the country. So far, Greece is the only country that has no visible problems for the time being, although Greek minority in Albania does have occasional problems.
The increased tensions between the Albanian government and the ethnic Greek minority are especially evident in areas of cultural and educational policies, as they impact on education in the Greek language. Same goes for the Serbian minority in Albania. Albanians and the Albanian communities living in the neighboring Balkan countries have been obsessively dreaming one and the same dream for already over a century – to live united in one state, a “natural” and “greater” one as they call it, and this has been exploited by the USA for the past 30 years which resulted in the destabilization of the region for the purpose of, we can assume, taking the control over it.
Through the eyes of Albanians this exploitation is seen as a support, a help, for which the leaders of the American Democrats are celebrated in Kosovo;
Pristina’s main street is named after Bill Clinton, with statue of him in it, as well as Madeleine Albright’s.
Thanks to the United States, the compulsive dreams of Greater Albania in the Balkans are slowly coming true. For the past 100 years, every Albanian attempt to destabilize the Balkans ended in failure.
However, this is not the case today thanks to the USA. Kosovo is virtually independent, without a border with Albania, and Serbia has limited sovereignty over the “Presevo Valley”.
North Macedonia has no control over the west of the country and Macedonians are slowly becoming a minority in their own country. Montenegro has only formal control over Malesija and Tuzi, and the new government formation literally depends on Albanians.

Berisha’s Super Gangster: Shaban Memia, wird angeklagt, weil er eine „Touristik Zone“ dem Wurst Fabrikanten: Luan Leka gab

Eigentümer auch der Supermarktkette: „Conad“, Reine Gangster Firmen, die mit Bestechung sich illegal Küsten Grundstücke mit Fälschungen besorgten, was vor allem an der gesamten Küste: Salih Berisha, Ilir Meta, Oerd Bylykbashi betrieb und Saban Memia. Das Kakomese Projekt mit Dritan Cela, vor 15 Jahren.

In 2009

Club Med distanziert sich von dem Mafia Projekt des Dritan Celaj in Albanien

„>Direkt aus der Bucht von Kakomese, in Besitz des Mafia Bosses Dritan Celaj und seiner Firma Riviera, werden Tonnen Weise Cannabis mit Schmuggler Booten geschmuggelt. Oft sind diese Boote in Korfu, oder Italien beheimatet. Direkt beteiligt sein dortiges Wach Persoanl von mindesten 4 Personen, also kurz gesagt: Dritan Celaj persönlich. Die Zufahrts Strasse ist abgeriegelt und nur Dritan Celaj und seine Mafia hat dort Zugang. Die gesamte Bucht ist das damals letzte Dokument nach Gesetz 7665 „Priority Zone Touristik“ mit vielen Polizei Einsätzen und in einem Betrugs Projekt, als einen erfundenen Investor den Club Med. Dritan Celaj, ist Miteigentümer in Geldwäsche gewesen, oder immer noch von: Credins Bank, Hotel International, Euromax, Versicherung und anderer Firmen, als reine Geldwäsche Projekte rund um die Fatos Nano und Vlore Mafia. Ein Mafiosi eng mit der „Camorra“ und „Sacra Corona Unita“ verbunden.

Die Bucht von Kakomese, welche in einem Mafia Projekt der Fatos Nano Gruppe und der Vlore Verbrecher Bande um Dritan Celaj,ein Club Med Projekt in 2004 starten wollte.

Tuesday, June 16, 2009 Club Med quits Albania resort, cites land problems By Benet Koleka TIRANA, June 16 (Reuters) – France’s Club Mediterranee has quit a project to operate a holiday resort on Albania’s Ionian coast after a prolonged dispute over the ownership of the site, a letter by Club Med revealed on Tuesday. The five-year old controversy over who owned the horseshoe shaped bay facing Greece’s holiday island of Corfu illustrates the confusion over title to property in post-communist Albania, a tangled problem deterring investment. The European Union, which expects Albania to break with its history with free and fair elections on June 28, has also urged it to solve the problem of disputed titles to attract foreign investors and meet the criteria for membership. ‚There’s no project for a Club Med in Albania,‘ Florence Le Gall, Club Mediterranee’s director of regional development, wrote to villagers claiming ownership of the land at Kakome, near Sarande in southern Albania. Chrystel Baude, a Club Med spokeswoman, confirmed the authenticity of Le Gall’s letter. more see: http://www.forbes.com/feeds/afx/2009/06/16/afx6547978.html more info Balkanblog und

Das Problem Projekt des Club Med, mit geklauten Grundstücken

26 Prill 2012 – 08:10 Sarandë, kapen 2 tonë drogë do kalonte në Korfuz

SARANDE- Policia kufitare e Sarandës sekuestron dy tonë lëndë narkotike në Gjirin e Kakomesë. Nga të dhënat e para mësohet se droga është gjetur në një furgon të braktisur me targa VL 2269 C, rreth 13 km larg Sarandës. Operacioni i policisë është kryera pak pas mesnatës së të mërkurës, 25 prill dhe droga kishte destinacion Greqinë.

Policia kufitare pikasi dhe një gomone të cilës iu vu në ndjekje për disa orë por nuk arriti ta ndalojë. Gomonia u largua në drejtim të kanalit të Korfuzit. Një grup hetimor është ngritur për të zbuluar organizatorët e këtij trafiku droge si dhe prejardhjen e drogës.

Shaban Memia, einer der übelsten „Sigurime“, SHIK“ Gangster des Salih Berisha

Die Ourel Bylykbashi Mafia mit Salih Berisha in Albanien, Profi bei der Faelschung von Grundstuecks Urkunden fuer die Drogen Mafia

Luan Leka

Kallëzohet penalisht Shaban Memia për grabitjen e Gjirit të Kakomesë, ia kaloi biznesmenit Luan Leka pronën e banorëve të Nivicës


Shaban Memia, 1. August 1998

Kakomese Betrug, wo Viele mitmischten. Luan Leku, Inhaber der Wurstfabrik: E.H.W.
Der Mafiosi, Dritan Cela, und Andere waren dort zuvor aktiv, wollten einen Club Med, bauen, wobei das Projekt nie eine Baugenehmigung nach Gesetz: 7665 erhielt, nur eine vorläufigte Projekt Genehmigung, die Baugenehmigung wurde nie frist Gerecht beantragt, von der Regierung genehmigt.

KAKOME – 1005 banorë të fshatit Nivicë kanë kallëzuar sot penalisht në Prokurorinë e Sarandës, Shaban Meminë ish-drejtorin e Sali Berishës në krye ALUIZNI-t, me akuzën se ka grabitur Gjirin e Kakomesë, duke ia kaluar biznesmenit Luan Leka, për ndërtimin e një fshati turistik, i cili deri më sot ka mbetur vetëm në letër. Gjithashtu, banorët kanë kallëzuar penalisht edhe tre prokurorë të Sarandës pasi ka dy vite që mbajnë peng dosjen e Kakomesë, me protagonist Luan Lekën, i cili akuzohet nga banorët për zaptimin e 20 hektarë tokë në Gjirin e Kakomesë. Para depozitimit të kallëzimit penal, banorët e Nivicës, pjesë e Bashkisë Himarë, protestuan para Prokurorisë së Sarandës, për zaptimin e pronave, çka ka sjell zvarritjen 30-vjeçare të procesit të hipotekimit të tokave të përfituara me ligjin 7501. Ata ka tre dekada që sorollaten sa në bashki, hipotekë dhe gjykatë, duke nisur kalvarin nga fillimi.

“Kallëzimi që do të bëjmë sot është për tre prokurorët e Sarandës, të cilët ka tre vite që mbajnë peng dosjen e Kakomesë, për rrethimin që ka bërë firma të 110 hektarëve. Drejtori i ALUIZNI-t në atë kohë ka bërë privatizimin për një fshat turistik. Në Kakome nuk ka fshat turistik. Shaban Mamia ka privatizuar tokat tona”, tha njëri nga përfaqësuesit e banorëve.

Bëhet fjalë për 464 ha tokë bujqësore të trashëguar brez pas brezi, të shtetëzuara nga regjimi komunist dhe të rikthyera 30 vite më parë. 20 hektarë nga ko tokë ndodhet në buzë detit në Kakome. Ndërkaq, Gjiri i Kakomesë është i rrethuar nga një kompani private e Luan Lekës, e cila ka arritur të hipotekojë 110 ha tokë. Kompani ka 15 vite që pretendon se po zbaton një projekt për fshat turistik, por që deri më sot nuk ekziston. Banorët kanë certifikatën e tokës, por prona e tyre është e rrethuar.

Në protestën e sotme, banorët i bënë thirrje kryeministrit Edi Rama që të ndërhyjë dhe të çlirojë Gjirin e Kakomesë. “Kemi njerëzit tanë në Tiranë që punojnë kundra nesh. I lutemi kryeministrit shqiptar të vërë dorë nga kjo orë për të zgjidhur këtë problem, sepse ne nuk tërhiqmi, nuk ikim nga shtëpitë tona. Të ndalohen provokimet dhe provokimet. Këtu është një korrupsion i paparë nga prokuroria, gjykata, policia dhe të gjithë. Ne i kemi tokat me tapi dhe nuk shkojmë dot në Kakome. Këto toka i kemi me qindra vite. Na i mbajti regjimi komunist. Tani po na i mbajnë këta me korrupsion”, tha një nga banorët.

Një banorë tjetër tha se pronat po ua grabisin me një ligj korruptiv. “Ligji që kanë ndërtuar këta është i rënë juridikisht, sepse unë kam të drejtë të kërkoj pronën time jo deri në 10 vjet, por edhe pas 100 viteve”, tha një banor tjetër. Banorët e Nivicës pretendojnë se pas zaptimit të pronave të tyre fshihen politikanë në Tiranë.

Kallzimi ndaj Luan Lekes në 2018 i zvarritur nga Prokuroria dhe Gjykata

I.K./r.k./Shqiptarja.com

Man verkaufte Teile an Bulgarische Gangster, ebenso illegal, der Justiz Minister: Eduard Halimi, von Salih Berisha

Der Bulgarische Mafia Boss Vasil Bozhkov,: kaufte mit seinem Tirana Vertreter: die Bucht von „Kakomese“

wikileaks über den Gangster Vasil Bozhkov

Bulgaria: WikiLeaks: US CDA Report on Top Bulgarian Criminals
Famous Bulgarian businessman Vasil Bozhkov, aka the Skull, for some years the richest person in Bulgaria, has been listed by American CDA, John Ordway as Bulgaria’s most infamous gangster. Photo by BGNES

A diplomatic cable of the US Embassy in Sofia, dated September 11, 2009, has been released on WikiLeaks and provided to the project for investigative journalism www.bivol.bg and its affiliate BalkanLeaks.eu, bringing out CDA John Ordway’s report to Washington on Bulgaria’s most wanted criminals.

Der EU, Angela Merkel Betrug: NBER-Studie: Maskenpflicht und Lockdown brachten nichts

Das einzige was es gibt, ist übelste Facebook, twitter und Statistik Betrugs, was aber im April auch Allgemein bekannt war. Der Mega Betrug der Angela Merkel, der EU, gegen den Balkan, mit Erpressung ohne Ende, um u.a. Betrugs PCR Test zu verwenden, und für einen sinnlosen Lockdown.

https://corona-transition.org/

NBER-Studie: Maskenpflicht und Lockdown brachten nichts

Die Todesfallzahlen sanken und sinken — aber nicht wegen der Massnahmen.

NBER-Studie: Maskenpflicht und Lockdown brachten nichts

Veröffentlicht am 3. September 2020 von VG.

Die Todesfallzahlen sanken und sinken — aber nicht wegen der Massnahmen.

Erstmals belegt eine Metastudie, dass Lockdowns und Maskenzwang keinen Einfluss auf den Verlauf von Covid-19 hatten. Die Studie stammt vom renommierten, 1920 gegründeten National Bureau of Economic Research (NBER). Die Einrichtung ist ein unabhängiges, mit mehr als zwei Dutzend Nobelpreisträgern verbundenes Institut in den USA.

Das NBER hat den Einfluss nicht-pharmazeutischer Massnahmen auf die Zahl der Todesfälle analysiert und kommt zum Schluss, dass sie in allen untersuchten Ländern unabhängig von den ergriffenen Massnahmen sanken. Das berichtet das American Institute of Economic Research (AIER).

«Die Schlussfolgerung des Papiers ist, dass die … beobachteten Datentrends wahrscheinlich darauf hindeuten, dass nicht-pharmazeutische Interventionen (NPIs) – wie z.B. Sperrungen, Schließungen, Reisebeschränkungen, Aufenthaltsverbote, Veranstaltungsverbote, Quarantänen, Ausgangssperren und Maskengebote – die Virusübertragungsraten insgesamt nicht zu beeinflussen scheinen»,
resümiert AIER.

https://corona-transition.org/nber-studie-maskenpflicht-und-lockdown-brachten-nichts

Quelle:

Lockdowns and Mask Mandates Do Not Lead to Reduced COVID Transmission Rates or Deaths, New Study Suggests – 26. August 2020


3. September 2020

Schrott Ohne Ende, die angeblichen Corona Impfstoffe, auch von Pfizer, Biontech

Volles Risiko: Vakzin von BioNTech auf dem Weg zur Zulassung

Klinische Langzeitstudien nach den üblichen Standards gibt es nicht — trotzdem soll der Impfstoff schnell auf den Markt gebracht werden.

    9. Oktober 2020
Der PCR-Erfinder, Nobel Preisträger
Kary Mullis: Mit dem PCR-Verfahren kann man alles finden – in jedermann

Der Missbrauch des Tests beginnt mit der Interpretation der Ergebnisse.

8. Oktober 202

Der ehemalige Wissenschaftsvorstand von Pfizer hält die zweite Welle auf der Basis falsch-positiver Covid-Tests für fingiert

Aufgrund bereits bestehender Immunabwehr gegen Coronaviren ist die Herdenimmunität vermutlich bereits erreicht

    4. Oktobe

https://corona-transition.org/der-ehemalige-wissenschaftsvorstand-von-pfizer-halt-die-zweite-welle-auf-der

Die Pandemie ist vorbei!

Dies sagt der ehemalige Vizepräsident des US-Pharmakonzerns Pfizer.

 

With AstraZeneca’s vaccine trial still on pause in US, questions abound about study participants‘ mysterious illnesses

EU, Deutschland bringt Justiz: Kritische Fragen, zu dem ehemaligen HCJ Mitglied: Teilzeit Richter: Flamur Kapllani

Die korrupte Super Justiz aus Deutschland, will Justiz bringen, noch perverser konnte es nicht werden. Lehrmeister für Justiz Betrug und Bestechung Deutschland, wo die IRZ-Stiftung, die EU Banden, bestensfalls, als Commara identische Organisationen Justiz bringen wollen.  Geschäftsmodell von Betrügern, wo man hohe Millionen Summen jedes Jahr stehlen kann. Man betreibt Mafiös eine Klientel Justiz, predigt im Ausland, eine angebliche unabhängige Justiz: Perverser geht es nicht mehr, im Banditen Betrugs Verrein, der Deutschen und EU Politik.

Der Ruin der Albaner Justiz durch die „Camorra“ Organisation: IRZ-Stiftung der Deutschen

Through the vetting the judge with two lawsuits; Flamur Kapllani, with “night school”, illegal decisions and asset problems

09/10/2020 15:48

After the Courts of Appeal, verifications of the vetting process have descended to the first instance and to the Court of the capital, where the biggest number of lawsuits are deposited.

In the list of problematic judges is also Flamur Kapllani, denounced twice only in 2020, with both files under investigation for abuse of office in the Durrës prosecutor’s office.

The case is that of a report against him after with an unfounded decision he transferred shares without taking into account the arbitration tribunal.

Flamur Kapllani is on the list of suspicious judges, while during his time as a member of the HCJ, various civil society organizations listed him among judges with largest unjustified assets.

But in addition to assets, the other two criteria being checked on the judge are the fact that he graduated ‘part time’ as a lawyer and the KPC investigation is expected to shed light on his connections that catapulted him to direction of HCJ.

Top Channel

 

Die gefährlichen Voll Idioten der IRZ-Stiftung, der EU, haben nicht nur viele Staaten ruiniert u.a. mit der Dezentralisierung, auf jeden Fall hat Albanien heute auch kein Verfassungsgericht mehr, weil die Posten nicht besetzt sind, viele wichtige Gerichte, haben auch keine Richter mehr. Blöd und dumm: Quoten Frau hat übernommen

Marija Pejčinović Burić und Gjonja

Genoveva Ruiz Calavera der IOM, schwafelt nur noch herum, weil die Justiz Null Funktion hat! Studium von Philologie

Not only the Supreme Court of Albania, but already the Courts of Appeal are facing accumulation of files and delayed trials.

A recent study informs that during 2016 -2019, the six Courts of Appeal are facing an influx of cases as judges are dismissed from the vetting process.

“We are about to close the Court of Appeal in Korça, Vlora, Shkodra, this is intolerable, it is not possible that a judge reviewing security measures, to review the foundation, ”stated lawyer Saimir Visha.

“Mechanisms need to be found for replacing the judges, this should be done by the School of Magistrates. Prior to the start of the process, Albania had about 12 judges per 100,000 inhabitants, while the European average is 21 judges per 100,000 inhabitants, ”stated Gert Shella, head of the public information center.

The decisions of the two stages of the vetting process have dismissed so far 98 judges and prosecutors while 91 of them have been confirmed to their roles. This has happened during the two-year vetting process that began in March 2018, while another 600 expected to undergo the process.

So far the dismissals have had an effect on the Constitutional Court, the Prosecutor’s Office and the Supreme Court, where over 34,000 files are accumulated.

Top Channel

Edi Rama Betrugs Show, auch gegen die Verantwortlichen des Bauschrottes geschieht Nichts, vor allem nicht gegen Vangjush Dako. Alles Edi Rama Financier des Verbrechens, oft schon in 2000

“Që të jesh i qartë ti…” / Gjushi dhe pak ‘matematikë gjykatash’ (nga ajo KÇK-ja që kryeministri nuk e ‘shikon’)

February 15, 2020 21:37

“Që të jesh i qartë ti…” / Gjushi dhe pak ‘matematikë gjykatash’ (nga ajo KÇK-ja që kryeministri nuk e ‘shikon’)

Pas tërmetit të 26 nëntorit ishin të shumtë ata që prisnin hetimin e kryebashkiakut Vangjush Dako. Përvec se kryetar i Bashkisë që prej 2007 ai është dhe biznesmeni furnitor kryesor me beton i ndërtuesve të Durrësit. Por asgjë nuk ndodhi.

Madje me një veprim të papritur dhe me sa duket të detyruar, kryetarja e Bashkisë së Durrësit, e cila kohët e fundit kishte fërkime me Dakon dha dorëheqjen në kulmin e krizës së tërmetit. Publikisht u tha se gaboi me një deklaratë publike, përmbajtja e së cilës në fakt ishte e njëjtë me atë që thoshte disa herë në ditë, vetë kryeministri Rama. Në vend të Sakos u emërua siç pritej njeriu më i afërt i Dakos gjatë kohës që ai drejtonte bashkinë.

Kjo mbylli të gjitha mundësitë e një hetimi të pavarur të dokumentacionit bashkiak. Dako faktikisht u rikthye në krye të Bashkisë.

Por veç ndërtimeve ku ka vulën dhe firmën, kryebashkiaku i Durrësit ka një njollë tjetër të errët në karrierën e tij. Ai ndihmoi lirimin nga burgu të Lulzim Berishës, i dënuar fillimisht me burg përjetyë për vrasje dhe krime të rënda. Bileta e parakohshme e lirimit nga burgu për ish-kreun e bandës së Durrësit, u vulos më 5 dhjetor nga Gjykata e Apelit, pas një serie vendimesh të diskutueshme gjyqësore për ulje dënimi, raporteve që e përshkruajnë atë si “të  dënuar shembullor” dhe një garancie për punësim të ofruar nga kryebashkiaku Vangjush Dako.

Në vendimin e Gjykatës së Apelit të Durrësit trupa gjyqësore e kryesuar nga Arben Vrioni dhe me anëtarë Petrit Çenon dhe Anita Micin rendit nëntë argumente në favor të lirimit të Berishës. [Kiko këtu për vendimin]

I arrestuar më 6 prill 2006, Lulzim Berisha ka qëndruar fizikisht 10 vjet e tetë muaj në burg. Por çuditërisht në vendimin e Gjykatës së Apelit llogaritet se ai ka shlyer 18 vjet, 9 muaj e 22 ditë nga dënimi i tij prej 25 vjetësh, pasi ka përfituar 3 ulje të mëparshme dënimi, një ulje të katërt nga amnistia e vitit 2012 dhe nga koha e gjatë e qëndruar në paraburgim.

Përveç matematikës së ditëve të burgut, Lulzim Berisha ka bindur Gjykatën e Apelit të Durrësit se “është arritur qëllimi për edukimin dhe riintegrimin e tij në shoqëri”. Për këtë gjykim, treshja e gjyqtarëve është bazuar tek raportet pozitive të administratës së burgjeve si dhe një karakteristikë familje të lëshuar nga kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dako më 8 korrik 2016.

L.Berisha

“Bashkia Durrës, duke vlerësuar gjendjen e kësaj familjeje, sjelljen e tyre në komunitet, si dhe mundësinë e lirimit të të dënuarit, garanton punësimin e të dënuarit Lulzim Berisha, në pamundësi për t’u punësuar në ndonjë subjekt privat,” citohet shkresa e Dakos në vendimin e lirimit.

Gjyqtarët argumentojnë se “pozitiv vlerësohet fakti se aktualisht kërkuesi Lulzim Berisha ka një mundësi punësimi të garantuar nga Bashkia Durrës”.

Në vendimin e saj, Gjykata e Apelit ka marrë gjithashtu vlerësimin se Lulzim Berisha “shfaq një gjendje shumë të rënduar psikologjike për shkak të kohës së gjatë të dënimit të vuajtur”, pendesën e tij për krimet dhe faktin se dy prindërit e tij janë të sëmurë rëndë dhe jetojnë vetëm.

………………………………………………..

http://www.gazetadita.al/qe-te-jesh-i-qarte-ti-gjushi-dhe-pak-matematike-gjykatash-nga-ajo-kck-ja-qe-kryeministri-nuk-e-shikon/

Deutschland finanziert überall kriminelle Organisation, wie Sea-Eye, bei der Schleusung von der Türkei, über Albanien, bis Deutschland

NGO Mare Liberum, gehört mit selber Adresse, zu dem kriminellen Enterprise, von Sea-Eye. Der Visa Skandal lässt grüßen, die selben Profi Kriminellen, Botschafter, Diplomaten unterwegs, seit Jahren werden Migranten durch Albanien geschleust, inklusive Arbeit in Deutschland, aber nur für den Drogen Vertrieb und Sex Handel aller Art.

Interview

Ihre Berichte über die Schleppertätigkeiten der NGOs auf Lesbos sind jetzt durch 33 Festnahmen untermauert worden. Sie sind auch viel angegriffen worden, empfinden Sie jetzt eine Art Genugtuung?

Nein, ich wusste ja, dass es die Wahrheit ist. Aber ich sage es noch einmal, ich habe noch gar nicht alles erzählt, was ich weiß. Ich habe eigentlich noch überhaupt nichts berichtet. Ich habe nur angedeutet, im strengen Sinne noch gar nicht berichtet. Ich habe beim Geheimdienst gemeldet, was ich an wichtigen Dingen einfach melden musste – in Solidarität mit den Griechen vor allen Dingen! Aber es sind noch gar nicht alle Köpfe gerollt, die rollen sollten.

Sie meinen, die 33 Festnahmen aus vier NGOs sind erst die Spitze des Eisberges?

Ja, weil die sind sehr offensiv, die sind Antifa. Und dementsprechend haben sie auch diesen Herrscherton, mit dem sie durch die Gegend wandeln. Die NGO Mare Liberum mit ihrem gleichnamigen Schiff sind ja beispielsweise schon angeprangert worden, die haben schon eine Endlosgeschichte auf der Insel. Mare Liberum ist auch unter dieser Berliner Adresse gemeldet, wo auch die anderen NGO sind. Übrigens insgesamt drei, nicht zwei, wie die Medien berichtet haben.

Alexander Wallasch: Was wissen Sie über die Festnahmen von NGO-Mitarbeitern… mehr »

Korçë/ I iku dy herë policisë, përfundon aventura e 20-vjeçarit, kapet duke transportuar 21 emigrantë! Në pranga 4 të tjerë (VIDEO)

Pesë persona janë arrestuar nga policia e Korçës për transportimin e 25 emigrantëve të paligjshëm me qëllim kalimin në vendet e BE-së. Një 20-vjeçar, i cili kishte arritur të arratisej 2 herë nga policia është një ndër të arrestuarit. Edhe më parë është ndaluar teksa transportonte emigrantë.

1 Tetor, 08:41 |Përditësuar: 09:22

Sea-Eye, kann man wie die Fakten in Lesbos beweisen, als reine kriminelle Organisation sehen. Eine ganze Batterie von Partner Verbrecher NGOs, rein kriminell, mit Steuermitteln finanziert

Two Killed in Clash Between Migrants in Northwest Bosnia

 

 

Wird geladen
×