GETAGGTE BEITRÄGE / Sulejman Ibrahimi

2 Ex-Direktoren und 20 Ex-Mitarbeiter der Grundstücks Agentur Durres wurden verhaftet

2 Ex-Direktoren und 20 Mitarbeiter der Grundstücks Agentur Durres wurden verhaftet, die ab 2013 mit System falsche Karten ausstellten, Grundstücks Urkunden fälschten. Atike dabei die gestern zurück getretene Gerichtspräsidentin, welche Anzeigen im Papierkorb ablegte, was jeder wusste in Durres,und die Mafia Richterin: Dhurata Bilo!  Origoinal Edi Rama, Ilir Meta Stile schon im Jahre 2.000! Derr am 2. Oktober verhaftete aktuelle Grundstücks Direktor: Liridon Pulo, kam wieder frei, obwohl er dem Mafiosi: Dod Doci, grosse Grundstücke gab. Polizei Aktion „Rodoni“ Und noch eine Polizei Aktion, gegen den Treibstoff Schmuggel angeblicher Fischerei Kutter, welche Zollfrei im Ausland den Treibstoff kaufen und einschmuggeln, wie die Firma „Rozafa“. vom GIZ geförderten Berufs Verbrecher: Gjergi Luka, mit seiner illegale gebauten „Fish City“. Nun auch die Verhaftung des Geschäftsmannes: :Lush Osmani einem der Drahtzieher, der Grundstücks Fälschungen und Begünstiger, mit zahlreichen Firmen

In der „Pista Illyria“ Tummelplatz des gesamten Albaner, Kosovare, Tetova Abschaumes wurde das Vermögen eines verurteilten „Camorra“ Mannes beschlagnahmt im Werte von 750.000 €

Durres: Camorra: Ferdinando Muollo

Drahtzieher, die Bau-, Transport Firma, eigene Restaurants, Wasserkraftwerke, Computer IT Firma

Mafiosi:Lush Osmani

Auto und Bussfirmen usw. und überall illegal gebaut.

Shpresa AL GROUP

Im Fall „rodoni“, wurden die Unterlagen am 8.Mai 2019 von der Staatsanwalt Durres nach Tirana gesandt, aber vor der Post, durch Überfall gestohlen. Bei Einbruch in der Staatsanwaltschaft, wurden Server ebenso gestohlen im Sumpf von Durres. Die Mafia Gerichtspräsidentin: „Joana Qeleshi“ trat 2 Tage voher zurück,, hat selbst dort Profi Verbrecher Clans Grundstücke bestätigt, obwohl man nicht einmal dazu Kompetenz hat und natürlich als Einzelrichterin.

Der Grundstücks Skandal in 2004, als Vasil Hila Skandal bekannt

2009, abholzen der letzten Bäume mit Null Dokumenten durch die Kazazi und Hoxha Mafia in der Currila Durres, wo heute ein illegales Hochhaus steht

Auch der von der Justiz Ministerin des Nichts und von den Georg Soros Zivilen Gesellschaft ernannte Durres Grundtücks Direktor wurde verhaftet. Was jeder weiß, systeatische Urkunden Fäslchungen und auch sogenannte Vermesser wurden verhaftet, die Grundstücke irgendwo wie in einer Kinder Maleei verteilten.

verhaftet, ehemaliger Grundstücks Direktor von Durres

Die erste Aktion der Staatsanwaltschaft Durres, seit real 10 Jahren, gegen illegales Bauen. Wo erneut das zustaendige Justiz Ministerin in Kurzer Zeit einen Kriminellen als Direktor eingesetzt hat, im kriminellen der „Camorra“ identischen Deutsche IRZ-Stiftung, Abteilung VI, des Deutschen Justiz Ministerium, wo der Abteilungleiter schon ein Kinderheim in Moldawien betreibt, was Alles ueber die peinliche Weisungs gebundene Jusitz in Berlin sagt, mit Mafia Klentel Politik mit Margarete Kopper und Co. Vangjush Dako und die Drogen Kartelle, rund um Geldwaesche Bauten.

Die Mafia Gerichtspräsidentin von Durres: „Joana Qeleshi“ Partnerin der Berisha Bande, trat nun zurück

Mafia Richterin Dhurata Bilo, ohne Kenntnisse von Gesetzes

Kadastra në Durrës, arrest me burg për dy ish-drejtorë dhe 18 punonjësv

 

Gjykata e Durrësit ka dhënë masën arrest me burg për 20 persona, punonjës dhe ish-punonjës të Kadastrës së Durrësit, mes të cilëve edhe ish-drejtori Ardjan Iljazi dhe ish-drejtoresha Edlira Nova.

Mbi ta rëndojnë akuzat “shpërdorim detyre”, “falsifikim të dokumenteve”, “përvetësim i parave ose mallrave që rrjedhin nga vepra penale ose veprimtaria kriminale”.

Policia nga veprimet hetimore ka arritur në përfundimin se këta shtetas, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, në kuadër të grupit të strukturuar kriminal, kanë tjetërsuar sipërfaqe toke prej  68 000 m2, nga tokë shtetërore pa frut në tokë are dhe ua kanë shpërndarë personave të ndryshëm kundrejt përfitimit.

“Këtë aktivitet e kanë realizuar nëpërmjet falsifikimit të dokumenteve, si të akteve të marrjes së tokës në pronësi, kartelave të pasurive në Regjistrat e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Durrës. Këtë sipërfaqe toke ua kanë shpërndarë personave me banim në Durrës, të cilëve nuk u takonte të merrnin tokë në pronësi sipas ligjit. Në këtë veprimtari kriminale janë përfshirë ish-punonjës të  ish-komunës Ishëm dhe ish-punonjës të  Zyrës së Regjistrimit të  Pasurisë së Paluajtshme  Durrës, të  cilët  duke shpërdoruar detyrën kanë kryer veprime korruptive kundrejt shumave monetare, në periudha  kohore të ndryshme nga vitit 2013 – 2018, si dhe kanë ndihmuar pjesëtarët e këtij grupi kriminal duke shfrytëzuar të dhënat që dispononin për shkak të detyrës në përpilimin e dokumenteve të falsifikuara”, ka bërë të ditur policia.

Gjykata ka dhënë arrest me burg për personat:

Tjetërsuan 68 mijë m2 tokë shtetërore në Durrës/ Pranga 20 ish-zyrtarëve të Kadastrës, pjesë e grupit të strukturuar kriminal

DURRËS– 20 ish-punonjës të Kadastrës në Durrës janë arrestuar ditën e sotme e ndërsa 3 të tjerë janë shpallur në kërkim pasi kanë tjetërsuar 68 mijë m2 tokë shtetërore në Durrës.

Gjashtë persona të tjerë janë me masë detyrim paraqitje sipas vendimit të gjykatës, kurse tre të tjerë janë shpallur në kërkim. Në një deklaratë për mediat nga Drejtoria e Policisë së Durrësit, u bë me dije se të gjithë personat janë përfshirë në një skemë kriminale të tjetërsimit të tokave.
Nga hetimet që kanë zgjatur për rreth një vit, mësohet se këta punonjës, mes tyre drejtues, juristë, hartograf, topograf, specialist duke shpërdoruar detyrën kanë tjetërsuar këtë hapësirë nga tokë shtetërore pa frut në tokë are, ua kanë shpërndarë personave të ndryshëm kundrejt përfitimit. Burime zyrtare bëjnë me dije se këta ish-punonjës, këtë sipërfaqe toke ua kanë shpërndarë personave me banim në Durrës, të cilëve nuk u takonte të merrnin tokë në pronësi sipas ligjit. Gjithçka është zbuluar nga një kontroll që është kryer në vitin 2018, ku janë vërejtur paligjshmëri në regjistrimin e dokumenteve që shërbeu si pikënisje për të çelur hetimet. 

Report Tv ka mësuar se në pranga kanë rënë: Ardian Iljazaj, Ardi Kona, Bledar Zerba, Rovin Zeqja, Malvina Deçka, Enver Shima, Sulejman Ibrahimi, Lafit Mullai, Algert Rapi, Gjon Proja, Albert Doda, Lekë Ndoj, Ledi Bushi, Gjon Bushi, Anila Çunaj, Shaqir Aruçi, Dorian Gollaj. Mbi ta rëndojnë akuzat për veprat penale: Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojne funksione publike”, “Shpërdorimi i detyrës”, “Falsifikimi i dokumenteve”, “Mashtrimi”, “Grupi i strukturuar kriminal, të kryer në bashkëpunim”.

Drejtori i Policisë së Durrësit Lorenc Shehu bëri të ditur se për këtë rast janë sekuestruar shumë prova materiale, ka përgjime telefonike, filmime përgjime ambientale dhe vëzhgime, e ndërsa tha se ndaj të gjithë personave të arrestuar ka filluar hetim pasuror.

Personat e arrestuar, të shpallur në kërkim dhe të vënë nën hetim
Ardian lIjazaj ish-Drejtori i Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuarpër veprat penale “Shpërdorimi i detyrës”  dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Edlira Nova ish-Drejtoreshë e Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, e dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Adrian Kona ish-Drejtori i Zyrës Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës,i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Sulejman Ibrahimi ish-Kryetari i Komunës Ishëm, i dyshuar për veprën penale “Shpërdorimi i detyrës”.
Gjon Beshi ish-Kryetari i Komisionit të Ndarjes së Tokës në fshatin Bizë, i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Bledar Zerba ish-jurist në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale “Falsifikimi i dokumenteve” dhe “Shpërdorimi i detyrës” (e kryer në bashkëpunim dhe më shumë se një herë).
Malvina Deçka ish-jurist në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale “Falsifikimi i dokumenteve” dhe “Shpërdorimi i detyrës” (e kryer në bashkëpunim).
Renaldo Pastërma ish-jurist në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale “Falsifikimi i dokumenteve” dhe “Shpërdorimi i detyrës” (e kryer në bashkëpunim).
Mikel Zaho, jurist në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Rovin Meqja, ish-hartograf në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale “Falsifikimi i dokumenteve” dhe “Shpërdorimi i detyrës” (e kryer në bashkëpunim dhe më shumë se njëherë).
Dorian Kollaj ish-hartograf në Zyrën Vendore të Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme Durrës, i dyshuar për veprat penale  “Shpërdorimi i detyrës”  dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Enver SHima, anëtar i Komisionit të Ndarjes së Tokave në fshatin Bizë, i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Latif Mullai, anëtar i Komisionit të Ndarjes së Tokave në fshatin Bizë, i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.
Luigj Bushaj, përfitues toke, i dyshuar për veprën penale “Mashtrimi”.
Gjon Proja, përfitues, i dyshuar për veprat penale “Mashtrimi” paragrafi 2, 3 dhe “Falsifikimi i dokumenteve” i  kryer në bashkëpunim.
Gjergj Bushaj, përfitues, i dyshuar për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve” i  kryer në bashkëpunim.
Albert Doda, përfitues, i dyshuar për veprat penale “Falsifikimi i dokumenteve” i  kryer në bashkëpunim.
Lek Ndoji, përfitues, i dyshuar për veprat penale “Mashtrimi” paragrafi 2, 3 dhe “Falsifikimi i dokumenteve” i kryer në bashkëpunim.

Hetimet në Kadastrën e Durrësit ishin paralajmëruar nga kreu i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës, Artan Lame. Në një proncim që ka pasur më herët,  Lame paralajmëroi se Vlora nuk është qyteti i vetëm, teksa përmendi Shkodrën, Sarandën, Lezhën, si dhe Elbasani.

Sitzt unveränderet in seinem Lokal, vollkommen illegal gebaut, auf fremden Grundstück: der Berufsverbrecher: Bledi Shuapi

Hintergrund, Eines wenigen absoluten Grundstuecks Dokumente in Albanien, die einzige private Hafen Lizenz in Albanien

Mafia Bledi Shuapi, komplett gefälschte Dokumente der Durres Mafia, erneut Deutsch Albanische Drogen Mafai auch in Bari verurteilt, mehrfach in Deutschland festgenommen

Ministerin Anila Denaj, beschlagnahmt das illegale Mafia Lokal des „Bledi Shuapi“

Die Ilir Meta, Lefter Koka Mafia, welche den „Tomorri National Park“ zerstört mit Genehmigungen und korrupten Richtern, des Verwaltungs Gerichthof

Bau Mafia und 2004, war sogar ein Haftbefehl von dem Staatsanwalt Ferdinand Elezi aufgestellt, wo dann einer Vorladung, Lefter Koka, Abgeordente, Politiker beschuldigte in Durres illegal zu Bauen und schon damals die SP Prtei der Fatos Nano, mit Edi Rama! der Vasil Hila Skandal und dann wurde es Berisha und Co. noch schlimmer

 

 

des Lush Osmani, einem der grössten Grundstücks Räüber, Betrüger und Verbrecher in Albanien

Edi Rama und seine kriminellen PS Bürgermeister: der Bürgermeister von ISHEM: Sulejman Ibrahimi wurde verhaftet mit vielen gefälschten Grundstücks Dokumenten

EU Modell: die verurteilten Mörder, Drogen Bosse und Kinderhändler werden frei gelassen und im Tausender Paket nach Albanien zurück geschickt, wo man vor allem an der Küste, neue Verbrechens Zentralen über Lokale, Hotels, Appartment Blocks aufbaut, betreibt und EU und KfW finanziert. Das wird im Hundertausender Paket schon durch die Deutschen Aussenminister ebenso praktiziert, als man Kriminelle aus Kosovo Verbrecher Clan Familien mit der Bundeswehr in den Kosovo schickte, um die Geldwäsche Modelle der Deutschen Aussenminister umzusetzen als Drogen Verteilstelle, der Produktion in Afghanistan.

Gesuchte Mörder, Verbrecher Clans haben die Albanische Küste mit Hilfe von Edi Rama, Berisha, Ilir Meta besetzt

Skandali me tokat në Ishëm, kush është Sulejman Ibrahimi, ish kreu i komunës që akuzohet për shpërdorim detyre (DETAJE)

Publikuar tek: aktualitet, më 19:33 30-07-2018 Skandali me tokat në Ishëm, kush është Sulejman Ibrahimi, ish kreu i komunës që akuzohet për shpërdorim detyre (DETAJE)

Pas një hetimi nga Prokuroria e Durrësit për skandalin e tokave në Ishëm, janë dërguar në gjykatë për masat e sigurisë 8 persona, ndër ta dhe ish-kryekomunari i Partisë Socialiste, Sulejman Ibrahimi.

“Sulejman Ibrahimi, datëlindja 01.04.1968, lindur dhe banues në Durrës, i padënuar më parë, i hetuar me masë sigurimi “Arrest në Burg” (vendimi nr. 43, datë 08.02.2018.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) e kryer në bashkëpunim (rastet I. a,b,c,d), “Shpërdorimi i detyrës” (ndryshuar me ligjin nr. 9686, datë 26.2.2007) (rastet II. a,b,c) dhe “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” e kryer në bashkëpunim,  parashikuar nga neni 186 pgr.3 – 25 x 4, 248 x 3 dhe 259 – 25 të Kodit Penal’, shkruhej në njoftim.

Gjithashtu, Prokuroria ka kërkuar masa arresti për katër persona, të cilët akuzohen për veprën penale “Falsifikim i dokumenteve i kryer në bashkëpunim”, përkatësisht Bujar Barushi, Fadil Hoxha, Gjergj Çerri dhe Rruzhdi

Mafia e tokave në Gjizin e Lalëzit, 8 persona përfundojnë në gjykatë

Prokuroria e Durrësit mbyll hetimet për abuzimin me pronat në Ishëm dhe Gjirin e Lalëzit dhe dërgon për gjykim 8 persona, 7 prej të cilëve akuzohen për falsifikim të dokumentave.

Katër nga të pandehurit janë Sulejman Ibrahimi, ish- Kryetar i Komunës Ishëm, Ornela Shëmlikaj me detyrë sekretare arshive, Enver Shima, me detyrë ish- përgjegjës i zyrës së Bujqësisë dhe Shpresa Merdita, me detyrë ish- punonjëse e zyrës së Urbanistikës Ishëm.

Hetimi i kryer nga institucionet ligjzbatuese në Durrës ka nisur për shkak të abuzimit me ndarjen e tokave dhe të disa kontratave qiraje për dhënie të hapësirës publike të plazheve Ishëm dhe Gjiri i Lalëzit.
Nga auditi i kryer është konstatuar që në ish-komunën Ishëm funksionarët kanë lidhur 10 kontrata për dhënie me qera të hapësirës publike për plazh me rërë me kohëzgjatje 10 vjet.

Bëhet fjalë për një njësi përfaqe 81086 m2 e dhënë gjatë viteve 2013-2015.

Sipas ligjit, parcelat duhet të jepeshin me një kontratë 3 vjecare, por ish-zyrtarët kanë abuzuar duke e dhënë për një periudhë 10-vjeçare.
Ndërkaq po nga kjo komunë janë lidhur 86 kontrata qiraje me të tretë për dhënien me qira të hapësirës publike plaz

Rastet e abuzimit për të cilat akuzohen të pandehurit

Faktet për të cilën janë akuzuar të pandehurit, kanë të bëjnë me katër raste për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve” (Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) e kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 186 pgr. 3 – 25 të Kodit Penal.

-shtetasi Bujar Barushi, ka fituar një sipërfaqe toke prej 3586 m2, e ndodhur në fshatin Gjuriçaj.

-shtetasi Fadil Hoxha ka përfituar një sipërfaqe toke prej 5200 m2.

-shtetasi Gjergj Çerri, ka përfituar një sipërfaqe tokë arë prej 2000 m2, e ndodhur në fshatin Bizë.

-shtetasi Rruzhdi Alla, ka përfituar një sipërfaqe tokë arë prej 5800 m2, e ndodhur në fshatin Bizë.

Personat për gjykim dher akuzat

1. Sulejman Ibrahimi, datëlindja 01.04.1968, lindur dhe banues në Durrës, i padënuar më parë, i hetuar me masë sigurimi “Arrest në Burg” (vendimi nr. 43, datë 08.02.2018.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) e kryer në bashkëpunim (rastet I.a,b,c,d), “Shpërdorimi i detyrës” (ndryshuar me ligjin nr. 9686, datë 26.2.2007) (rastet II.a,b,c) dhe “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” e kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 186 pgr.3 – 25 x 4, 248 x 3 dhe 259 – 25 të Kodit Penal.

2. Shpresa Merdita, datëlindja 20.04.1970, lindur dhe banues Durrës, e hetuar me masë sigurimi “Arrest në shtëpi” (vendimi nr. 44, datë 08.02.2018, zëvendësuar me vendimin nr. 44/2, datë 03.04.2018 lënë në fuqi me vendimin nr. 104/10-2018-1110, datë 31.05.2018 të Gjykatës së Apelit Durrës.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) e kryer në bashkëpunim (Rruzhdi Alla) “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) dhe “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike” e kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 186 pgr. 3 – 25, 186 pgr. 2 dhe 259 – 25 të Kodit Penal.

3. Ornela Shëmlikaj, datëlindja 18.03.1994, lindur dhe banues në Ishëm Durrës, e hetuar me masë sigurimi “Detyrim për t’u paraqitur në policinë gjyqësore” (vendimi nr. 44/1, datë 10.02.2018).

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Shpërdorimi i detyrës” (ndryshuar me ligjin nr. 9686, datë 26.2.2007) parashikuar nga neni 248 të Kodit Penal.

4. Enver Shima, datëlindja 05.05.1950, lindur dhe banues në Kuraten, Ishëm Durrës, i padënuar më parë, i hetuar me masë sigurimi “Arrest në Burg” (vendimi nr. 45, datë 08.02.2018 zëvendësuar me masën “Arrest në shtëpi” vendimi nr. 10-2018-408, datë 22.02.2018 të Gjykatës së Apelit Durrës.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve” (Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) e kryer në bashkëpunim, parashikuar nga neni 186 pgr.3 – 25 x 4 të Kodit Penal.

5. Fadil Hoxha, datëlindja 01.07.1968, lindur në Ishëm, Durrës, dhe banues në Tiranë, i padënuar më parë, i hetuar me pa masë sigurimi.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve” (Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) nëpërmjet vënies në qarkullim më shumë se njëherë, parashikuar nga neni 186 pgr.2 të Kodit Penal.

6. Bujar Barushi, datëlindja 28.10.1961, lindur dhe banues në Ishëm, Durrës, i padënuar më parë, i hetuar në mungesë dhe pa masë sigurimi.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) nëpërmjet vënies në qarkullim, parashikuar nga neni 186 pgr.1 të Kodit Penal.

7. Gjergji Çerri, datëlindja 10.02.1952, lindur dhe banues në Bizë, Durrës, i padënuar më parë, i hetuar me pa masë sigurimi.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) nëpërmjet vënies në qarkullim, parashikuar nga neni 186 pgr.1 të Kodit Penal.

8. Rruzhdi Alla, datëlindja 10.06.1953, lindur dhe në Bizë, Ishëm dhe banuës në Durrës, i padënuar më parë, i hetuar me pa masë sigurimi.

Akuzuar: Se ka kryer veprën penale “Mashtrimi” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”(Ndryshuar me ligjin nr. 9188, datë 12.2.2004) nëpërmjet vënies në qarkullim, parashikuar nga neni 143 pgr. 1 dhe 186 pgr.1 të Kodit Penal.

Alla.

Kriminelle haben die Currilla besetzt, auch die Öffentlichen Strände vor der Universität ab und inklusive dem ARAGOSTA Hotel und Restaurant. Wild West Müll Entsorgung ohne Ende

Wird geladen
×