Partner war damals die NATO, Deutschland, mit dem Haklaj Clans auch im Waffenschmuggel, denn Einer war Polizei Chef beim Grenzübergang in den Kosovo, verkaufte den Grenzübergang an das BBC Team, für dramatische Film Aufnahmen während dem Kosovo Krieg, für 10.000 $.

Prominente Verbrecher Clans, wegen Mord dabei der „Haklaj“ Clan aus Tropoje. Frauen übernehmen oft die Geschäfte Krimineller Clans, wenn die Männer einsitzen

Zylfie Haklaj, vendlindja Tropojë, 1963, dënuar me 25 vite burg për vrasje me dashje

30 Mars, 19:29 | Përditësimi i fundit: 19:30 Analiza

Gratë në kërkim nga policia shqiptare

20 gratë më të rrezikshme që kërkohen nga policia shqiptare, emrat dhe veprat penale që nga vrasjet, rrëmbimet tek trafiku i drogës 

Nga 600 persona që janë aktualisht në kërkim policor, 20 janë gra dhe vajza që janë dënuar për vepra të rënda penale. 36 persona të dënuar me burgim të përjetshëm vazhdojnë t’i fshihen…

30 Mars, 14:34 | Përditësimi i fundit: 19:58