Lulzim Basha der Berufs Betrueger und Luegner

Lulzim Basha, besitzt nicht einmal einen Abschluss der Oberschule. Aber mit gefaelschten Schulzeungissen, kann man in Hannover auch studieren, erhaelt unter dubiosen Umstaenden als SPD Mirgattions Beauftragten einen Titel, wird dann dort Gerichts Dolmetscher.

Schrieben wir schon vor 10 Jahren. Lulzim Basha hat in Utrecht studiert, denn jeder Kriminelle macht Schein Studien Gaenge im Ausland, aber keinen Abschluss, was nun bestaetigt wurde.

Nachtraeglich studierte er als er schon Minister war, wichtiger UNMIK Mann Zeitgleich noch mal in Utrecht, wo ein Dritter, fuer ihn einen Master ablegte, denn er war ja Vollzeit im Kosovo und in Albanien beschaeftigt.

muka.png

Das Einschreiben fuer ein Studium  dient nur Studenten Vorteilen, um illegales Arbeiten zu tarnen. Er war nur Tuersteher in Utrecht in einem Bordell und Club. Zuvor Kellner am Flugplatz in Tirana. Mit dem gefaelschten Lebenslauf erhielt er Top Jobs bei der UNMIK, wurde Innen. Transport, Aussenminister in Albanien, ist bei wikeleaks einschlaegig dokumteiert, dieser Betrueger. Partner von Argita Berisha im Betrug schon im Kosovo und sein Schwager Erion Isufi, eine identische kriminelle Karriere, und die ganze Familie.

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

December 28, 2018 00:16

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

Nga Arkiva

Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Holandë. Dokumentet qè e provojnè kanë dalë rastësisht ndërsa u tentua të përgënjeshtroheshin akuzat e hedhura në media nga ish zëvendësministri pak javor i Arsimit T.Muka, se Lulzim Basha ka nisur studimet në Universitetin e Utrechtit, Holandë, por nuk ka data diplomimi.

Provohet me dokumente zyrtare se Lulzim Basha ka filluar shkollën në vitin 1993 dhe e ka përfunduar në vitin 2005.

Në 6-të vitet e para ka mundur të sigurojë vetëm një diplomë 1-vjeçare përgatitore, këtë më pas e ka përdorur kur ka punuar për UNMIK në Kosovë.

Po ti referohesh CV-së së Lulzim Bashës, publikuar në faqen zyrtare të PD-së, rezulton se i ka nisur studimet në Utrecht në vitin 1993, por nuk shënon një datë se kur i ka përfunduar ato.

Kur ky detaj u vu në dukje nga ish-zv.ministri Muka, administratori i një portali periferik pranë PD-së dhe familjes të Bashës ka replikuar me Mukën, duke e lënë të hapur portën e verifikimit të këtij fakti dhe duke bërë autogol – shkruan CNA.

“Që Lulzim Basha ka studiuar dhe është diplomuar në Universitetin e Utrecht-it dhe që ka bërë edhe masterin atje është e verifikuar dhe këtë nuk e manipulojnë dot as rilindasit as “akademikët” e papërcaktuar dhe që bëjnë 10 gabime drejtshkrimore në dhjetë rreshta që shkruajnë….”, shkruante administratori M.M, i cili për të nxjerrë të vërtetën rreth këtij fakti i ka adresuar një kërkesë zyrës Alumni të Universitetit të Utrechtit.

Dokumenti i Universitetit publikuar nga portali prane PD

Dhe më pas shkruan:

Fakulteti më në fund i ktheu përgjigje pyetjes tënde dhe në këtë mënyrë unë mund të të informoj ty se:

Lulzim Basha mbaroi me sukses vitin e parë për Drejtësi, në Holandë në prill të 1999. Ai ka përfunduar me sukses studimet për Drejtësi Ndërkombëtare dhe Evropiane në maj 2005”.

Referuar përgjigjes së Universitetit rezulton se që nga viti 1993 deri në 2005 Lulzim Bashës i janë dashur 12 vite për të mbyllur studimet për Drejtësi dhe karrierën politike në PD e ka nisur pa qenë i diplomuar.

Pa diplomuar ka qenë Lulzim Basha në vitin 2004 kur u promovua nga KOP-i dhe po i  tillë rezulton të ketë qenë edhe gjatë vitit 1999 kur punonte në Kosove.

I padiplomuar ka qenë Lulzim Basha edhe gjatë kandidimit për deputet.

Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

KOMMENTAR(E) (3)

 • Balkansurfer
  Dez 28, 2018., 11:09 •

  Profi Betrueger, wie im zerstoerten Albanischen Bildungs System, nun mal fast Alles ist, wenn Georg Soros auftaucht und die Deutschen Ausland Bildungs und Aufbau Mafia Angefangen mit Lulzim Basha, diverse Minister und Bujar Nishani, die Kosovo Präsidentin, haben alle gefälschte Diplome DAAD und Georg Soros, mit der Open Society sind vor Ort, die Georg Soros Diplome der Phantom Uni UET, wurden nicht einmal im Kosovo anerkannt. international meine Freunde, bitte, wenn Sie diese Nachricht sehen und das Leid der albanischen Studenten fühlen, verteilen diese internationalen Journalisten. Muka schrieb über einige der Probleme, die Studenten zu protestieren sind gekommen, um.

  Schrieben wir schon vor 10 Jahren. Lulzim Basha hat in Utrecht studiert, denn jeder Kriminelle macht Schein Studien Gaenge im Ausland, aber keinen Abschluss, was nun bestaetigt wurde. Das Einschreiben fuer ein Studium dient nur Studenten Vorteilen, um illegales Arbeiten zu tarnen. Er war nur Tuersteher in Utrecht in einem Bordell und Club. Zuvor Kellner am Flugplatz in Tirana. Mit dem gefaelschten Lebenslauf erhielt er Top Jobs bei der UNMIK, wurde Innen. Transport, Aussenminister in Albanien, ist bei wikeleaks einschlaegig dokumteiert, dieser Betrueger. Partner von Argita Berisha im Betrug schon im Kosovo und sein Schwager Erion Isufi, eine identische kriminelle Karriere, und die ganze Familie.

  Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

  December 28, 2018 00:16

  Shkresa nga Holanda, Lulzim Basha ka gënjyer për shkollën e lartë

  Nga Arkiva

  Lulzim Basha ka gënjyer për diplomimin e tij në Holandë. Dokumentet qè e provojnè kanë dalë rastësisht ndërsa u tentua të përgënjeshtroheshin akuzat e hedhura në media nga ish zëvendësministri pak javor i Arsimit T.Muka, se Lulzim Basha ka nisur studimet në Universitetin e Utrechtit, Holandë, por nuk ka data diplomimi.

  Provohet me dokumente zyrtare se Lulzim Basha ka filluar shkollën në vitin 1993 dhe e ka përfunduar në vitin 2005.

  Në 6-të vitet e para ka mundur të sigurojë vetëm një diplomë 1-vjeçare përgatitore, këtë më pas e ka përdorur kur ka punuar për UNMIK në Kosovë.

  Po ti referohesh CV-së së Lulzim Bashës, publikuar në faqen zyrtare të PD-së, rezulton se i ka nisur studimet në Utrecht në vitin 1993, por nuk shënon një datë se kur i ka përfunduar ato.

  Kur ky detaj u vu në dukje nga ish-zv.ministri Muka, administratori i një portali periferik pranë PD-së dhe familjes të Bashës ka replikuar me Mukën, duke e lënë të hapur portën e verifikimit të këtij fakti dhe duke bërë autogol – shkruan CNA.

  “Që Lulzim Basha ka studiuar dhe është diplomuar në Universitetin e Utrecht-it dhe që ka bërë edhe masterin atje është e verifikuar dhe këtë nuk e manipulojnë dot as rilindasit as “akademikët” e papërcaktuar dhe që bëjnë 10 gabime drejtshkrimore në dhjetë rreshta që shkruajnë….”, shkruante administratori M.M, i cili për të nxjerrë të vërtetën rreth këtij fakti i ka adresuar një kërkesë zyrës Alumni të Universitetit të Utrechtit.

  Dokumenti i Universitetit publikuar nga portali prane PD

  Dhe më pas shkruan:

  Fakulteti më në fund i ktheu përgjigje pyetjes tënde dhe në këtë mënyrë unë mund të të informoj ty se:

  Lulzim Basha mbaroi me sukses vitin e parë për Drejtësi, në Holandë në prill të 1999. Ai ka përfunduar me sukses studimet për Drejtësi Ndërkombëtare dhe Evropiane në maj 2005”.

  Referuar përgjigjes së Universitetit rezulton se që nga viti 1993 deri në 2005 Lulzim Bashës i janë dashur 12 vite për të mbyllur studimet për Drejtësi dhe karrierën politike në PD e ka nisur pa qenë i diplomuar.

  Pa diplomuar ka qenë Lulzim Basha në vitin 2004 kur u promovua nga KOP-i dhe po i  tillë rezulton të ketë qenë edhe gjatë vitit 1999 kur punonte në Kosove.

  I padiplomuar ka qenë Lulzim Basha edhe gjatë kandidimit për deputet.

  http://www.gazetadita.al/basha-ka-genjyer-edhe-per-shkollen-e-larte-me-korrespodence-dhe-i-ka-zgjatur-12-vite/

  „Albanische Studenten im ganzen Land protestieren, weil Universitäten nicht die grundlegende Infrastruktur, einschließlich Heizung, Toiletten, Wi-Fi, Zugang zu Bibliotheken oder wissenschaftliche Artikeln. Albanische Studenten protestieren, weil Lehrer zu Vorlesungen gehen nicht, sie fragen nach Geld oder sexuellen Gefälligkeiten eine Prüfung zu bestehen, die meisten von ihnen haben gefälschte Diplome und gefälschte Titel „, schreibt Muka unter anderem. Taulant muka nach Kategorie Taulant Muka: Niko Peleshi erhielt das Diplom 13 Jahre später, als er die Politik gegangen Taulant Muka prangert: Edi Rama, Basha und Veliaj kein Diplom Profil / Taulant Muka „Larven“, die das Bild von Rama erodiert Taulant Muka an Jurastudenten einreichen erfordert CV akademischen Vetting Taulant Muka: „Der junge Mann mit einem Durchschnitt 9,7 Armierungseisen Arbeiter illegal in Großbritannien arbeiten“ Taulant Muka: Ich werde schleichen Personen verfolgen, die Plagiate gekündigt haben https://lapsi.al/2018/12/17/taulant-muka-i-ben-thirrje-miqve-nderkombetar-qe-te-shperndajne-ate-qe-po-ndodh-ne-shqiperi/

 • Balkansurfer
  Dez 29, 2018., 10:06 •

  die aktuelle Grundstuecks und Baugenehmigungen Faelschung der Familie Yhaferie, ex-VEFAS Direktor, der Erion Isufi Bande nun in Tirana. Nur 4 Jahre Schule, und keinen Oberschul Abschluss, wie andere Minister in Albanien und moeglischt korrupt und kriminell

  DOKUMENTET/ Zbulohet mashtrimi i Bashës, ja hipoteka që depozitoi për lejen apartament 237.6 m2 + 203m2 verandë, ku ka bërë edhe dhomat pa leje

  Në dokumentacionin e depozituar në Bashkinë e Tiranës për të marrë leje për shtesë kati në periudhën kur ishte po vetë kryebashkiak, Lulzim Basha... 28 Dhjetor, 12:39
 • navy
  Jan 08, 2019., 08:17 •

  Ausser Betrug, gefälschte Dokumente, die Lüge kennt Lulzim Basha, der ehemalige Kellner am Flugplatz Rhinas Nichts und seine angeheiratete Verbrecher Bande mit Erion Isufi, der mal als Autohändler begann und VEFA Pyramid Firmen Promotion über den Schwiegervater

HINTERLASSE EINEN KOMMENTAR

Wird geladen
×