Die Entlassung von Direktoren hat in Tradition in Albanien, immer mit Klientel Politik zu tun, wobei man das Idiotie Projekt von Deutschland kopiert hat. Die korruptesten und dümmsten Nullen werden sogar Aussenminister, oder Botschafterinnen, damit es schön „Bunt“ ist, wie Steinmeier ausführte.
Maföse Strukturen schützen sich so, von Deutschland kopiert, wie man an den elenden KfW Projekten sieht, immer dabei diese merkwürdige Peinlichkeit einer Botschafterin, inklusive der korrupten EU Botschafterin aus Kroatien.

Dumm und korrupt sammelt Dumme Ja-Sager um sich, wo Deutschland Vorbild ist, inkluise aller unnötigen Deutschen Institutionen vor Ort, wo nur Parteigänger Posten erhalten.

Shkarkohen 27 profesionistë të shëndetësisë, ç’po ndodh

Rreth 27 punonjës të sistemit shëndetësor, profesionistë me eksperiencë, janë shkarkuar me një urdhër të posaçëm nga Ministrja e Shëndetësisë, në emër të ristrukturimit të Fondit të Sigurimit të Kujdesit Shëndetësor Spitalor. Denoncimi është bërë në rrjet nga deputetja demokrate, Oriola Pampuri.

Denoncimi i deputetes:  

Profesionistet e sistemit shendetesor ne “siten” poshteruese te ministres se shendetesise……

Ministrja e Shendetesise, ne emer te ristrukturimit te Fondit te Sigurimit te Kujdesit Shendetesor Spitalor, ka shkarkuar me nje urdher te posacem e pa asnje baze ligjore 27 profesioniste me eksperience pune disa vjecare ne kete institucion, nderkohe ka mbajtur ne pune persona pa pervojen e duhur, e te punesuar vitet e fundit nepermjet strukturave te Partise ne pushtet, te cilet zevendesojne profesioniste te perkushtuar, me pervoje e pa patur asnje verejtje ne punen e tyre te shkelqyer.

Sulmi ndaj opozites po pershkallezohet ne menyre te paprecedente edhe ne strukturat e sistemit shendetesor duke perfshire ne siten e selektimit edhe personelin, profesionistet e punonjes te tjere te sistemit shendetesor.

27 profesioniste te nderuar ne ditet e para te javes ne vijim marrin pezullimin perfundimtar ne emer te nje pseudoristrukturimi, te paramenduar. Ministrja se bashku me drejtorin e Fondit do t’i duhet t’i jape motivin e pezullimit nga puna, ketyre profesionisteve ne nje seance degjimore ne komisionin e Shendetesise dhe Ceshtjeve Sociale….  http://www.tpz.al/2018/05/20/shkarkohen-27-profesioniste-te-shendetesise-cpo-ndodh/

Der frühere Sprecher der Generalstaatsanwältin Ina Rama, der selbst auf einem Grundstück sitzt in Dhermi mit gefälschten Dokumenten, wie Tausend Anderer an Albaniens Küste.

Als Tarnung ihrer Betrugs Projekte wird nun Alles über den Zivilen Aufbau Funds mit Benet Beci abgewickelt,

Jetzt gibt es für die Vlore Verbrecher im Stile der CAMORRA auch nochmal Millionen, für neue Alleen, wo man Alles wir auch in Sarande, Durres, Tirana vorher abholzte. Das berüchtigte Ksamli Betrugs Projekt, wo die Deutschen, die KfW doppelt abrechnen, für die illegalen Bauten an den Ksmali Inseln, wo absolut jedes Dokument gefälscht ist.

Ksmali Sommer 7/2017: Fäkälien Kathastrophe

Pas “Lungomares”, ja projekti tjetër që do ta zbukurojë edhe më shumë Vlorën

Projekti i rehabilitimit të bulevardit „Ismail Qemali“ në Vlorë

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka paraqitur projektin rehabilitues i cili do të shndërrojë bulevardin “Ismail Qemali” në Vlorë.

Pas përfundimit të “Lungomares”, duket se rehabilitimi i radhës do të ketë gjithashtu një impakt të madh te ndryshimi te qyteti bregdetar.

FSHZH-ja bën me dije se guri që do të përdoret për shtrimin e Bulevardit “Ismail Qemali” në Vlorë është me origjinë nga zonat e Vlorës, Beratit dhe Lezhës. Janë 5 lloje tonalitetesh të gurëve të përzgjedhur dhe kryesisht mbizotëron ngjyra gri dhe bezhë, tipike e gurëve të Malësisë së Vlorës. Gurët do të shtrohen në 4 modele mozaikësh, që do të jenë të shpërndarë në një sipërfaqe prej 63,000 metra katrorë.

Ndërkohë po punohet me nënshtresat në trup të rrugës, si dhe me vendosjen e tubave të ujësjellësit në të dyja anët e rrugës. Paralelisht me këto punime vazhdon betonimi i të gjitha pusevate të ujësjellësit dhe të linjave rezervë.

Projekti dhe punimet në bulevardin „Ismail Qemali“ në Vlorë

Projekti për rikonstruksionin e bulevardit “Ismail Qemali” Vlorë financohet nga qeveria shqiptare dhe Banka e Këshillit të Europës dhe parashikohet të përfundojë në pranverën e vitit të ardhshëm. Bulevardi “Ismail Qemali” do të lidhë monumentet historikë dhe kulturorë të Vlorës, që sot janë të ndarë dhe të palidhur, për të krijuar bërthamën kulturore dhe historike të qytetit.

s.k.

http://shqiptarja.com/lajm/pas-lungomares-ja-projekti-tjeter-qe-do-ta-zbukuroje-edhe-me-shume-vloren